Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον: «Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει»

Έλτον Τζον: «Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει»

«Το σκέφτεσαι αυτό περισσότερο όταν φτάνεις στην ηλικία μου. Σκέφτεσαι τη ζωή και το θάνατο», δήλωσε ο Έλτον Τζον.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Έλτον Τζον κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες. Εκεί ο μουσικός μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του και τα συναισθήματα που τις συνόδευσαν. Σε κάποια στιγμή του «Never Too Late», όμως,  συγκλόνισε το κοινό του λέγοντας: «Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει».

«Never Too Late»

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, καθώς ετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στη Βόρεια Αμερική στο Dodger Stadium, ο Έλτον ταξιδεύει τους θεατές πίσω στο χρόνο και αφηγείται τις καλές και κακές στιγμές των πρώτων χρόνων της καριέρας του, πώς ξεπέρασε τις αντιξοότητες, την κακοποίηση και τον εθισμό στις ουσίες.

Η περιπέτεια υγείας του

Ο θρυλικός μουσικός, 77 ετών, αντιμετώπισε πρόσφατα πλήθος προβλημάτων υγείας, αφού αντικαταστάθηκαν και τα δύο γόνατά του καθώς και το δεξί ισχίο του μετά από πτώση, γεγονός που τον ανάγκασε να καθυστερήσει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του το 2021.

Ο φόβος του θανάτου

Στη νέα βιογραφική του ταινία, ο τραγουδιστής του «Rocketman» αναλογίστηκε τη δική του ζωή και τα όριά της, καθώς εξομολογήθηκε ότι συχνά έχει τέτοιες σκέψεις. Συγκεκριμένα, σε μια σκηνή από την ταινία, κοιτάζοντας τα υπάρχοντά του λέει: «Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί σε όλα αυτά τα πράγματα όταν τελειώσω; Αυτή είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει».

«Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί σε όλα αυτά τα πράγματα όταν τελειώσω; Αυτή είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει».

«Το σκέφτεσαι αυτό περισσότερο όταν φτάνεις στην ηλικία μου. Σκέφτεσαι τη ζωή και το θάνατο», δήλωσε ο Έλτον Τζον.  Μάλιστα, ο σπουδαίος μουσικός είπε αργότερα πως θέλει να συνεχίσει να κάνει μουσική και να δουλεύει σε αυτή, αλλά πως τα ταξίδια τον εξαντλούν σε αυτή την ηλικία, οπότε και δεν θέλει να τα συνεχίσει. «Είναι πολύ κουραστικό. Το έχω συνηθίσει. Είμαι βετεράνος σε αυτό, αλλά εδώ είναι που αρχίζεις να σκέφτεσαι το θάνατο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Only in

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο, ρίγη συγκίνησης - Έλαμψαν στον Αττικό ουρανό 57 αστέρια

Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ένωσαν τις φωνές τους με τους καλλιτέχνες σε μια μοναδική βραδιά. Το in έφερε στις οθόνες σας λεπτό προς λεπτό τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την έκρηξη συναισθημάτων από ένα στάδιο… μες την κοιλάδα των Τεμπών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024