Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με τις ξεκαρδιστικές «Αλήθειες» του στο Θέατρο Παλλάς

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται με τις ξεκαρδιστικές «Αλήθειες» του στο Θέατρο Παλλάς

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο έρχεται στο Θέατρο Παλλάς στις 6 Νοεμβρίου για να μοιράσει αλήθειες με κέφι και αστείρευτη ενέργεια

Τον ακούμε στο ραδιόφωνο, τον βλέπουμε στις οθόνες μας, κυνηγάμε κυριολεκτικά τις αναρτήσεις σε όλα τα social media που παίζουν σκετσάκια με τους ήρωες που ζωντανεύει, παιδιά της διπλανής πόρτας, μπαμπάδες του χτες και του σήμερα, και κορίτσια όπως η Ραμόνα, που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και πώς να το πάρουν!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο έρχεται στο Θέατρο Παλλάς στις 6 Νοεμβρίου για να μοιράσει αλήθειες με κέφι και αστείρευτη ενέργεια. Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα εστιάζει στις Αλήθειες της καθημερινότητας, αλήθειες για τη ζωή του και τη ζωή μας, πικρές αλήθειες που μας χαρίζουν το γέλιο και μεγάλες αλήθειες που κρύβονται πίσω από ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Ο εξαιρετικός stand up κωμικός που λέει πάντα την δίκη του αλήθεια με έναν καθηλωτικό τρόπο που μας κάνει όλους να τη νιώθουμε στο πετσί μας, έρχεται να μας διασκεδάσει, να μας ξεβολέψει, ακόμη και να μας συγκινήσει.

Οι Αλήθειες στο θέατρο Παλλάς είναι μια παράσταση με πολύ story telling, πολλές ερωτήσεις αλλά και αλληλεπίδραση που θα βάλει το κοινό σε θέση πρωταγωνιστή.

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μετράει εκατοντάδες sold out παραστάσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Αθηναίος κωμικός ξεκίνησε την καριέρα του περίπου 10 χρόνια πριν και εκτοξεύτηκε από την πρώτη guest συμμετοχή σε ένα βίντεο του Netwix. Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες, με δικές του εκπομπές («Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι ‘συ»), σατιρίζει τα στερεότυπα, βλέποντας πάντα με συμπάθεια τους ανθρώπους που διακωμωδεί.  Από το Youtube, το ραδιόφωνο (στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM, καθημερινά  8.00 με 10.00), την COSMOTE TV («Στο πλεχτό»)

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες 16+

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: alexoudis photography

Only in

Ακριβότερη αλλά πιο φτωχή η διατροφή των Ελλήνων - Κόβουμε τα φρούτα και τα λαχανικά, αυξάνουμε το ντελίβερι

Σε ένα χρόνο τα νοικοκυριά αυξήσαν 40% τις δαπάνες για ταχυφαγεία και ντελίβερι. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τις πταίει;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024