«Προτείνουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναλογιστεί σοβαρά μήπως κάποιες φορές είναι καλύτερη η σιωπή, ιδίως όταν αναφέρεται σε κορυφαίες εκφράσεις του θυμού των πολιτών για την πολιτική της κυβέρνησής του, όπως ήταν αναμφίβολα η χθεσινή μεγαλειώδης συναυλία για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «τα Τέμπη δεν μπορεί να είναι σωσίβιο επιβίωσης κανενός κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως «σαν να μην είδε το μέγα πλήθος που απαιτούσε δικαιοσύνη, ο Παύλος Μαρινάκης επέλεξε να μιλήσει για ‘τυμβωρύχους’ και να συνεχίσει την αξιοθρήνητη και εμμονική επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εξαντλεί κάθε κοινοβουλευτικό μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Παλαιστίνη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας»

«Ό,τι και να πει όμως, δεν μπορεί να αποκρύψει αυτό που νιώθει η πλειοψηφία των Ελλήνων: η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί κυνικά να συγκαλύψει ένα έγκλημα, και αυτό δεν είναι ανεκτό», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Προσθέτει, μάλιστα, πως «δίπλα σε αυτό το μεγάλο ατόπημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να απαξιώσει κάθε έκφραση που επίσης εκφράστηκε στη χθεσινή συναυλία. Ντροπιαστική και αυτή η αναφορά του, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας».

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως πρέπει να σταματήσουν «κάποιοι τυμβωρύχοι να εκμεταλλεύονται αυτόν τον ανθρώπινο πόνο. Αναφέρομαι σε αυτούς που πάνε να συμπαρασταθούν δίπλα στους γονείς και προσπαθούν να περάσουν την δική τους προπαγάνδα. Είτε ξεπλένοντας τη Χαμάς, είτε βρίζοντας τον πρωθυπουργό, είτε κάνοντας πολιτική. Αυτό είναι χυδαιότητα».