Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Μήνυμα συμμετοχής από την Διαμαντοπούλου – «Πάμε ξανά κάλπες – Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει»

ΠΑΣΟΚ: Μήνυμα συμμετοχής από την Διαμαντοπούλου – «Πάμε ξανά κάλπες – Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει»

«Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πάμε ξανά κάλπες», λέει η Άννα Διαμαντοπούλου, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν και στον β' γύρο

Μήνυμα μαζικής συμμετοχής στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, στέλνει η Άννα Διαμαντοπούλου στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που προσήλθαν στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνει πως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, «με την ψήφο μας, αναδείξαμε μια νέα ανθρωπογεωγραφία στο ΠΑΣΟΚ και θέσαμε τις βάσεις για να συνδιαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας. Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί».

Και υπογραμμίζει πως «οι εξελίξεις καθορίζονται από εκείνους που συμμετέχουν», προειδοποιώντας πως «όσο μπορεί μια ψήφος να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας, άλλο τόσο μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και η αποχή».

Κάνει λόγο για το «μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ», τονίζοντας πως η «Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει».

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία συναντήθηκε με τους δύο «μονομάχους», δεν πήρε θέση υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη ή του Χάρη Δούκα δημόσια.

Το μήνυμα Διαμαντοπούλου

Φίλες και φίλοι

Όλοι εμείς, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με την ψήφο μας, αναδείξαμε μια νέα ανθρωπογεωγραφία στο ΠΑΣΟΚ και θέσαμε τις βάσεις για να συνδιαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας. Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί.

Οι εξελίξεις όμως καθορίζονται από εκείνους που συμμετέχουν. Όσο μπορεί μια ψήφος να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας, άλλο τόσο μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και η αποχή.

Για αυτό έχουμε χρέος να συμμετάσχουμε μαζικά και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κίνημά μας.

Με το βλέμμα στο Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ, με το χέρι στην καρδιά, με μυαλό και δημοκρατικό φρόνημα, ψηφίζουμε, ώστε την επόμενη ημέρα, ενωμένοι, ισχυροί, να προσφέρουμε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.

Πάμε ξανά κάλπες!

Άννα

Only in

Ακριβότερη αλλά πιο φτωχή η διατροφή των Ελλήνων - Κόβουμε τα φρούτα και τα λαχανικά, αυξάνουμε το ντελίβερι

Σε ένα χρόνο τα νοικοκυριά αυξήσαν 40% τις δαπάνες για ταχυφαγεία και ντελίβερι. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τις πταίει;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024