Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης πριν την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Σήμα κατά της απόρριψης υποψηφιότητας Κασσελάκη, πυρά σε «εξώδικα και φαντασιώσεις»

Πολάκης πριν την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Σήμα κατά της απόρριψης υποψηφιότητας Κασσελάκη, πυρά σε «εξώδικα και φαντασιώσεις»

«Εξώδικα» και φαντασιώσεις μεγαλείου αποσύρθηκαν, τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλος Πολάκης

Σήμα κατά της απόρριψης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στέλνει ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως «τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται».

Όπως ανέφερε σε μακροσκελή ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ανέλαβα πρωτοβουλίες τερματισμού της εσωστρέφειας, οι οποίες απέδωσαν καρπούς. «Εξώδικα» και φαντασιώσεις μεγαλείου αποσύρθηκαν, τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται».

«Θαύματα, θαυματοποιοί και πολιτικοί «μεσσίες» και μεσάζοντες, δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει ότι «δεν συμφέρει την Ελλάδα ένας μικρός και ταλαιπωρημένος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και γι’ αυτό κατέθεσα, από την πρώτη στιγμή, ένα ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό πολιτικό σχέδιο με 6 πυλώνες που εμπλουτίζεται καθημερινά».

Τονίζει επίσης ότι απευθύνεται η υποψηφιότητά του «στον δημοκρατικό λαό αυτής της χώρας, από τους τιμίους συντηρητικούς – κεντροδεξιούς πολίτες μέχρι την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, για να υπογράψουμε και να εφαρμόσουμε με σύνεση, αποφασιστικότητα και όραμα ένα κοινωνικό συμβόλαιο δεκαετίας».

Τέλος, κάνει κάλεσμα στις εσωκομματικές κάλπες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως «ο μεγάλος και νικηφόρος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι η μόνη, εθνικά ωφέλιμη, επιλογή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ…

Όταν ανέλαβα την πρωτοβουλία να διεκδικήσω την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ταύτισα τον σκοπό μου, για μια φορά ακόμα, με το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης με όρους αριστερής ηθικής και οράματος.

Ανέλαβα πρωτοβουλίες τερματισμού της εσωστρέφειας, οι οποίες απέδωσαν καρπούς. «Εξώδικα» και φαντασιώσεις μεγαλείου αποσύρθηκαν, τακτικές αποκλεισμού υποψηφίων ματαιώνονται.

Ο νικητής των εκλογών θα προκύψει στο φως με τίμια αντιπαράθεση και με όλους παρόντες.

Η επιμονή μου να βαδίσουμε συντεταγμένα και χωρίς «δηθενισμούς» και αποκλεισμούς στις εκλογές, πηγάζει από την πίστη μου ότι οι μάχες δίνονται με πολιτικούς όρους στην κοινωνία.

Δεν συμφέρει την Ελλάδα ένας μικρός και ταλαιπωρημένος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και γι’ αυτό κατέθεσα, από την πρώτη στιγμή, ένα ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό πολιτικό σχέδιο με 6 πυλώνες που εμπλουτίζεται καθημερινά.

Ένα πρόγραμμα ανατροπής των οικονομικών και πολιτικών συσχετισμών υπέρ της κοινωνίας της εργασίας, των μικρομεσαίων, των αγροτών, των νέων που αξίζουν μια ισότιμη ευκαιρία στην Χώρα τους και των αδύναμων.

Απευθύνομαι στον δημοκρατικό λαό αυτής της χώρας, από τους τιμίους συντηρητικούς – κεντροδεξιούς πολίτες μέχρι την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, για να υπογράψουμε και να εφαρμόσουμε με σύνεση, αποφασιστικότητα και όραμα ένα κοινωνικό συμβόλαιο δεκαετίας.

Μια νέα πολιτική αναδιανομής του πλούτου που δεν θα εξαρτάται από τα συμφέροντα των λίγων ή τις προσωπικές ατζέντες και θα απελευθερώνει την δύναμη των πολιτών και ειδικά της νέας γενιάς!

Μαζί θα οικοδομήσουμε μια ΕΝΤΙΜΗ Ελλάδα με ισότητα και στις ευκαιρίες και στην απόλαυση των αγαθών που παράγει η ανθρώπινη γνώση της εποχής μας!

Μια νέα σχέση με το παρόν και το μέλλον.

Θαύματα, θαυματοποιοί και πολιτικοί «μεσσίες» και μεσάζοντες, δεν υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν.

Αυτό που χρειάζεται είναι λαϊκές δυνάμεις σε κίνηση και ηγεσία που να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες και δικαιώματα.

Ξεκίνησα την πορεία μου στον λαό με μόνους συμμάχους τον λαό και το έργο μου, που το σύστημα αποκρύπτει εδώ και δέκα χρόνια. Όχι πια. Τώρα οι αλήθειες μου θα ακουστούν.

Φοβούνται την ατομική και συλλογική ικανότητα.

Θέλουν την κοινωνία εξαρτημένη και φοβισμένη.

Ούτε σε μένα, ούτε στην πλειοψηφία από εσάς χάρισε η ζωή κάτι.

Σας προσκαλώ να πλαισιώσετε τον αγώνα μου και να ακούσετε με ανοιχτή καρδιά το μήνυμά μου.

Ας κάνουμε την θέλησή μας για αλλαγή, δύναμη ανατροπής και δικαιοσύνης.

Ελάτε μαζικά στις κάλπες να εκλέξουμε Πρόεδρο στις 24 Νοεμβρίου.

Παντού στην Ελλάδα θα διαδώσουμε το μήνυμα της αναδιανομής – δικαιοσύνης – ανατροπής!

Ο μεγάλος και νικηφόρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι η μόνη, εθνικά ωφέλιμη, επιλογή.

Ας το καταφέρουμε μαζί!

Καλή δύναμη και καλούς αγώνες να έχουμε.

Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, υποψήφιος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΥΓ Αύριο στο Λασίθι, μεθαύριο στο Ρέθυμνο (φωτο 2-3)».

Only in

Η εποχή του «αποπληθυσμού» – Επιβιώνοντας σε έναν κόσμο που έγινε «γκρίζος»

Η παγκόσμια γονιμότητα έχει μειωθεί σημαντικά μετά την πληθυσμιακή έκρηξη της δεκαετίας του 1960, ενώ οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν είναι έτοιμοι για την επερχόμενη δημογραφική «νέα τάξη»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024