Ο Άρης ετοιμάζεται για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, καθώς το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (13/10, 17:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Καστρίτης δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του ούτε τον Τρέι Γούντμπερι λόγω χτυπήματος στο γόνατο, ούτε τον Νέιτ Λαζέφσκι.

Αντιθέτως ο ΝτιΜόι Χοτζ – που είχε υποστεί υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπωρούσε – προπονήθηκε κανονικά και θα ταξιδέψει με τον Άρη για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Η αποστολή του Άρη: Μπανκς, Νόλεϊ, Άλκινς, Τολιόπουλος, ΝτεΤζούλιους, Χατζηδάκης, Γκιουζέλης, Μποχωρίδης, Ρόμπερτς, Χοτζ, Μαντζούκας.

Χασανίδης: «Δείξαμε ποιότητα με Λιετκαμπέλις, πιστοί στο πλάνο με Ολυμπιακό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ:

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής μας.

Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ, μεγάλη ποιότητα και πολλές εστίες κινδύνου. Συνεπώς, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από τον αγώνα.

Στο ματς με τη 7-Bet Lietkabelis δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα και δυνατότητες, ενώ με τη σταδιακή επιστροφή των τραυματιών είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».