Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μας ήταν τραγικοί…» (vid)

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μας ήταν τραγικοί…» (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει χωρίς απώλειες την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς άξιζαν να νικήσουν, ενώ επισήμανε ότι γενικά η ομάδα του ήταν κακή επιθετικά και αμυντικά.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Αρχικά, ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερό παιχνίδι, ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ, είχαμε τραγικές άμυνες απέναντί τους και μας κέρδιζαν στο 1v1. Αυτό δεν είναι καλό για την άμυνά μας. Στην τελευταία περίοδο βελτιωθήκαμε, ο Ρέινολντς ήταν εκτός με 4 φάουλ. Επιστρέψαμε στο ματς, μοιραστήκαμε την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις και επιστρέψαμε και κερδίσαμε.

Είναι σημαντική νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε να κερδίσει με το μπάσκετ που έπαιξε, είμαστε κουρασμένοι, είναι λογικό. Κάποιοι παίκτες μας ήταν τραγικοί επιθετικά και αμυντικά ήταν κακή όλη η ομάδα. Οι 3 πόντοι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι λίγοι για εμάς».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Μήτογλου: «Δεν πρέπει να έχουμε τέτοια εικόνα – Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε το ματς νωθρά, ο ΠΑΟΚ πίεσε, έβαλε μεγάλα σουτ, ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένος επιθετικά και αμυντικά, μας ώθησε στα όρια και έπρεπε να βγάλουμε μία ενέργεια ξεκινώντας από την αρχή του παιχνιδιού, εφόσον ήμασταν στο μείον έπρεπε να αντιδράσουμε. Ο Κέντρικ έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μας κράτησε στο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες αλλαγές και κάποιοι παίκτες βγήκανε μπροστά και στη συνέχεια βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη.

Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο. Είναι πολύ καλό να το βλέπεις να ανεβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Υπήρχε μία χαλαρότητα, δεν πρέπει να γίνεται αυτό, έπαιξε σημαντικό ρόλο η κούραση αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν, δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Να ήταν στη μέση της σεζόν ή προς το τέλος να το καταλάβω, αλλά έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και δεν πρέπει αυτές οι εικόνες να συμβαίνουν. Πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και πήραμε μία πολύ καλή νίκη».

Only in

Ακριβότερη αλλά πιο φτωχή η διατροφή των Ελλήνων - Κόβουμε τα φρούτα και τα λαχανικά, αυξάνουμε το ντελίβερι

Σε ένα χρόνο τα νοικοκυριά αυξήσαν 40% τις δαπάνες για ταχυφαγεία και ντελίβερι. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τις πταίει;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024