Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί»

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί»

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ζαλγκίρις - Βεζένκοφ: «Έχουμε προοπτική, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί».

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ζαλγκίρις, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 74-68. Αυτό ήταν το πρώτο ροζ φύλλο των Πειραιωτών στη φετινή Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια ήταν αγχωμένοι και νευρικοί, με αποτέλεσμα να κάνουν κακές επιλογές και το ματς να κριθεί στο φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κερδίσαμε. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο ματς. Είχαμε τον έλεγχο για 10-12 πόντους. Θα μπορούσαμε να πάρουμε εύκολες αποφάσεις για να τελειώσουμε το ματς. Όμως, ήμασταν αγχωμένοι, πήραμε κακές επιλογές και το παιχνίδι έμεινε κλειστό μέχρι το τέλος. Είχαμε 4/17 τρίποντα, κάποια εκ των οποίων ήταν ελεύθερα και κάναμε 19 λάθη. Φάνηκε πως ήμασταν νευρικοί. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίζουμε το παιχνίδι μας. Η άμυνα μας βοήθησε και θεωρούμε πως μέσα στη σεζόν θα βελτιωθεί αρκετά».

Βεζένκοφ: «Έχουμε την προοπτική, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί»

Ο Σάσα Βεζένκοφ που ήταν από τους πρωταγωνιστές των Ερυθρόλευκων, μίλησε μετά το ματς τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν την προοπτική στα χαρτιά, αλλά από μόνο του αυτό δεν αρκεί.

«Παίξαμε καλά στην 1η περίοδο, αρχίσαμε εξαιρετικά. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι η Ζάλγκιρις. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, η Ζάλγκιρις βελτιώθηκε επιθετικά. Ήταν ένα κακό ματς, αλλά κρατάμε την νίκη. Έχουμε την προοπτική στα χαρτιά, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Θέλω να βοηθώ την ομάδα με διαφορετικούς τρόπους, γνωρίζω πως οι αντίπαλες άμυνες είναι προετοιμασμένες για εμένα. Ξέρω πως όλα θα είναι πιο δύσκολα φέτος. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, πρέπει να παίζουμε και βελτιωνόμαστε».

Only in

Πανικός και σύγχυση με τη φορολόγηση στα tips - Για κερκόπορτα να αμφισβητηθεί ο μισθός, μιλούν συνδικάτα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εστίαση με την πιθανότητα να φορολογηθεί το φιλοδώρημα ως εισόδημα. «Ανοίγει δρόμος αμφισβήτησης του μισθού», δηλώνουν εκπρόσωποι σωματείων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024