Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του πάγκου του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιστρέφει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Μανόλο Χιμένεθ μετά από το πέρασμά του από την Λατινική Αμερική. καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ όπως ανακοίνωσαν επίσημα το Σάββατο (12/10) οι ίδιοι οι Κύπριοι.

Η ομάδα της Λευκωσίας έλυσε τη συνεργασία της με τον Ζοσέ Ντομίνγκες καθώς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 6η θέση. Ακολούθως έφτασε σε συμφωνία με τον 60χρονο Ισπανό προπονητή ο οποίος ήταν ελεύθερος από τα τέλη Σεπτεμβρίου όταν και αποχώρησε από τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν, διατέλεσε προπονητής της ΑΕΚ σε τρεις διαφορετικές θητείες (2010/11, 2017/18 και 2019) ενώ έχει επίσης καθίσει στον πάγκο της Σεβίλλης, της Σαραγόσα, της Αλ Ραγιάν, της Λας Πάλμας και της Αλ Γουάχντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Manuel Jiménez και το προπονητικό του επιτελείο.

Η συνεργασία είναι μονοετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο κ. Jiménez, έχει εργαστεί ως προπονητής στην Primera και στην Segunda División, έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, είχε παρουσία στο πρωτάθλημα του Abu Dhabi ενώ πρόσφατα βρισκόταν στην Παραγουάη και στην τεχνική ηγεσία της Cerro Porteño.

Είναι γεννημένος στις 26/01/1964 στο Arahal της Ισπανίας και ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες δόξες της Sevilla FC ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Ισπανίας.

Ο κ. Jiménez θα έχει στο προπονητικό του επιτελείο ως βοηθό προπονητή τον Jesús Calderón Malagón, ως προπονητή φυσικής κατάστασης τον Sebastián López Bascón και ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jacobo Sanz.

Καλωσορίζουμε τον Manolo Jiménez στη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Only in

Ακριβότερη αλλά πιο φτωχή η διατροφή των Ελλήνων - Κόβουμε τα φρούτα και τα λαχανικά, αυξάνουμε το ντελίβερι

Σε ένα χρόνο τα νοικοκυριά αυξήσαν 40% τις δαπάνες για ταχυφαγεία και ντελίβερι. Παράλληλα, μειώνεται η κατανάλωση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Τις πταίει;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024