Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ: Ανακοινώνεται ο Ράσταβατς

ΟΦΗ: Ανακοινώνεται ο Ράσταβατς

Έτοιμος να υπογράψει στον ΟΦΗ και να ανακοινωθεί από τους Κρητικούς είναι ο Μίλαν Ράσταβατς.

Μετά την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, οι Κρητικοί κινήθηκαν άμεσα για να βρουν τον αντικαταστάτη του Έλληνα προπονητή και έφτασαν γρήγορα σε συμφωνία με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και αναμένεται να υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί, ενώ αναμένεται να αναλάβει αμέσως δράση και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Ο Ράσταβατς απομακρύνθηκε πριν ένα μήνα από τον πάγκο του Αστέρα, μετά από μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες προχώρησαν στην πρόσληψη του Κλοντ Μακελελέ αλλά ο Γάλλος δεν κάθισε ούτε μήνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα να καταλήγει τελικά στην επιλογή του Σάββα Παντελίδη.

Αποθέωσε Ράσταβατς ο Μουνάφο

«Έμαθα τι έχει γίνει και με τον κύριο Δέλλα και μακάρι να πάνε όλα καλά με την οικογένεια του. Έχω μάθει πως πρόκειται για έναν φοβερό άνθρωπο, μπορεί να μην έχουμε δουλέψει μαζί αλλά είμαστε στον ίδιο χώρο και όλοι γνωριζόμαστε. Ο Ράσταβατς έρχεται σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά και πιστεύω πως πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή επειδή είναι ένας ξένος προπονητής που έχει δέσει πολύ με την Ελλάδα.

Γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φέρει αρκετά καλά αποτελέσματα και εγώ που έχω δουλέψει μαζί του πιστεύω πως είναι καθαρός, σοβαρός. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα για μένα, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θέλει έναν προπονητή που να συνεχίσει την δουλειά που έχει κάνει ο κ. Δέλλας. Για μένα πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ, πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έχει επικοινωνία σε πολύ ψηλό επίπεδο και με τους Έλληνες και με τους ξένους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τον ΟΦΗ.

Φέτος διεκδικείται η πέμπτη θέση και πιστεύω πως πολλές ομάδες την διεκδικούν και μια εξ’ αυτών είναι ο ΟΦΗ. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, καλούς παίκτες και καλό γκρουπ. Σίγουρα θέλουν την καθοδήγηση από την διοίκηση και τον προπονητή, ο ΟΦΗ έχει και έναν κόσμο που τον γνωρίζουμε όλοι στην Ελλάδα και διαθέτει την πίεση που άλλες ομάδες δεν την έχουν. Σίγουρα ο Ράσταβατς είναι ένας προπονητής που του αρέσει να δουλεύει με πίεση και θα τον βοηθήσει αυτό το στοιχείο».

Only in

Και στην Κροατία οι Αρχαίοι Ελληνες!

Ανακαλύφθηκε στη νότια Κροατία αρχαιοελληνικός οικισμός 3.500 ετών στη θέση του Επέτιου στα παράλια της Αδριατικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024