Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
R. Kelly: Η κόρη του τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών

R. Kelly: Η κόρη του τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών

«Θυμάμαι ότι ξύπνησα και με άγγιξε. Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι», είπε με δάκρυα στα μάτια η κόρη του R. Kelly

Ο R. Kelly, ο ράπερ που βρίσκεται σε ομοσπονδιακή φυλακή μέσης ασφαλείας, αφού καταδικάστηκε το 2021 και το 2022 για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και γυναικών, είναι και πάλι στο προσκήνιο – αυτή τη φορά, όμως, λόγω ενός ντοκιμαντέρ.

«Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι».

Στο «Karma: A Daughter’s journey» μίλησε μια από τις κόρες του Kelly η οποία είπε ότι η φυλακή είναι το «κατάλληλο μέρος» για τον πατέρα της, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε με βάση την «προσωπική εμπειρία» που είχε μαζί του. Η Abi, το όνομα της οποίας ήταν Joanne Kelly, κατηγορεί τον πατέρα της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί και συγκεκριμένα μεταξύ οκτώ ή εννέα ετών.

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη. Δεν ήξερα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτι», δήλωσε η Abi για τον πατέρα της στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ.

«Ήμουν πολύ φοβισμένη για να πω το οτιδήποτε σε κάποιον. Φοβόμουν πολύ να το πω στη μαμά μου», παραδέχτηκε.

Η Abi αρνήθηκε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από τον πατέρα της στο πρώτο επεισόδιο. Η μόνη πληροφορία που μπόρεσε να μοιραστεί αφορούσε τα συναισθηματά της: «Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι», είπε με δάκρυα στα μάτια η 26χρονη Buku Abi

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό, δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι συνέβη».

Είπε, όμως,  πως μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο της τον πατέρα άλλαξε εντελώς η πορεία της ζωής της, αλλά και το ποια ήταν σαν άτομο. Μάλιστα, είπε πως λόγω της εμπειρίας αυτής έχασε τη λάμψη και το φως που κουβαλούσε.

Στο ντοκιμαντέρ, ξεκαθαρίζει ότι οι επισκέψεις της στον πατέρα της σταμάτησαν αφότου κατήγγειλε την κακοποίηση στη μητέρα της, και είπε ότι ο αδελφός της Robert και η αδελφή της Jaah σταμάτησαν επίσης να τον βλέπουν. Μέχρι σήμερα, όμως, εξακολουθεί να παλεύει πολύ με το γεγονός μέσα της.

Η υπόθεση

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο σεσημασμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός της R&B και καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές εκείνη την εποχή, καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της αποπλάνησης ανηλίκων.

Μετά τη σύλληψη του Kelly το 2019, οι εισαγγελείς ανέφεραν στο κατηγορητήριο που εξέδωσαν ότι ο ίδιος και η ομάδα του – αποτελούμενη από τους μάνατζερ, τους σωματοφύλακες και τους βοηθούς του – «ταξίδευαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό για να εμφανιστούν σε συναυλιακούς χώρους … και να στρατολογήσουν γυναίκες και κορίτσια για να συμμετάσχουν σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με τον Kelly» ήδη από το 1999.

Ο Kelly παραμένει κρατούμενος στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο του Σικάγο.

Only in

Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο, ρίγη συγκίνησης - Έλαμψαν στον Αττικό ουρανό 57 αστέρια

Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ένωσαν τις φωνές τους με τους καλλιτέχνες σε μια μοναδική βραδιά. Το in έφερε στις οθόνες σας λεπτό προς λεπτό τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την έκρηξη συναισθημάτων από ένα στάδιο… μες την κοιλάδα των Τεμπών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024