Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χάρντι: Η λίστα με τα ακραία αιτήματα του που προορίζονταν για παραγωγό ταινίας

Τομ Χάρντι: Η λίστα με τα ακραία αιτήματα του που προορίζονταν για παραγωγό ταινίας

Στη λίστα υπήρχαν 27 σημεία, τα οποία υποτίθεται ότι έπρεπε να σταλούν στον παραγωγό Peter Heslop για το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Τομ Χάρντι.

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι έστειλε κατά λάθος ένα email με μια λίστα με ξέφρενες απαιτήσεις σε έναν υπάλληλο του τμήματος πληροφορικής αντί για τον παραγωγό της ταινίας του, σύμφωνα με την Mirror.

Ο 47χρονος φέρεται να έστειλε τη λίστα που περιείχε μια σειρά από αιτήματα ενώ εργαζόταν. Στη λίστα υπήρχαν 27 σημεία, τα οποία υποτίθεται ότι έπρεπε να σταλούν στον παραγωγό Peter Heslop για το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Τομ.

Από βραστήρα μέχρι τατάμι Jiu-Jitsu

Οι απαιτήσεις του Τομ περιλαμβάνουν ένα αρωματικό λεβάντας, εξήντα vapes με γεύση παγωτό φράουλα, τσεχική μπύρα M&S με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αφρόλουτρο Molton Brown, Haribo, τατάμι Jiu-Jitsu, σοκολάτα Galaxy, καφετιέρα, ντοματόσουπα και κοτόσουπα, τοστιέρα, βραστήρα, ηχείο Bose, εκτυπωτή, μπολ σκύλου και σακούλες για τα περιττώματα του σκύλου.

Ζήτησε επίσης και άλλα είδη για το γαλλικό μπουλντόγκ του Blue.

Η Sun ανέφερε ότι ο Pete, ο άνθρωπος που έλαβε το email κατά λάθος, έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι λαμβάνει emails που δεν προορίζονται γι’ αυτόν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Φέρεται να έχει λάβει πενήντα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτό το διάστημα, μεταξύ των οποίων κάποια από τη σύζυγο του παραγωγού και ένα για τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα.

Ο τελευταίος χορός

Η δημοσιοποίηση της λίστας έρχεται την ώρα που ο Τομ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Venom 3 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε δύο εβδομάδες.

Η ταινία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα λόγω του ότι χρειάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα για σχεδόν τέσσερις μήνες ως αποτέλεσμα της απεργίας της SAG-AFTRA τον Νοέμβριο του 2022. Ο ηθοποιός χρησιμοποίησε τη σελίδα του στο Instagram για να ανακοινώσει ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και το συνεργείο επέστρεψαν στα γυρίσματα.

Ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του με τον κασκαντέρ Τζέικομπ Τομούρι, ενώ έγραψε: «V3N0M 3 Ο τελευταίος χορός – ευτυχώς επιστρέψαμε στα γυρίσματα- και θέλω να ξεκλέψω λίγο χρόνο για να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες [που δούλεψαν] από το V1 μέχρι τώρα, όλο το φανταστικό μας καστ και το συνεργείο- καλοί φίλοι και οικογένεια – έχουμε διανύσει πολύ δρόμο – ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ διασκεδαστικό αυτό το ταξίδι».

*Με πληροφορίες από: The Mirror

Only in

«Βασιλιάς» στη Σανγκάη ο Σίνερ, «καθάρισε» τον Τζόκοβιτς (2-0)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα στο τελικό του Masters στη Σαγκάη με 2-0 σετ από τον Γιανίκ Σίνερ και έχασε την ευκαιρία να σπάσει το φραγμα των 100 τίτλων στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024