Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελένη Φουρέιρα τα «έσπασε» στο θέατρο Άλσος σε ένα εκρηκτικό closing party!

Η Ελένη Φουρέιρα τα «έσπασε» στο θέατρο Άλσος σε ένα εκρηκτικό closing party!

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε ραντεβού σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα, ενώ το καλοκαιρινό θέατρο Άλσος είπε «καλό χειμώνα» και ανανέωσε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι!

Με ένα μεγάλο closing party στο θέατρο Άλσος η Ελένη Φουρέιρα ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Το μεγάλο αυτό πάρτι το βράδυ του Σαββάτου, έριξε παράλληλα την αυλαία για τη φετινή σεζόν στο καλοκαιρινό θέατρο Άλσος. Μια, κατά γενική ομολογία, πολύ επιτυχημένη σεζόν, για το θέατρο Άλσος, το οποίο φιλοξένησε πολλά και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους θεάματα, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ένα πρόγραμμα, το οποίο ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς!

Μια από τις πολλές sold out παραστάσεις του φετινού προγράμματος στο θέατρο Άλσος

Επιθεωρήσεις, παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές υπερπαραγωγές και συναυλίες έφερναν το ένα sold out μετά το άλλο για ακόμα μια σεζόν!

Πλέον, μετά από σχεδόν έξι μήνες το καλοκαιρινό θέατρο Άλσος είπε… «καλό χειμώνα» με τον καλύτερο τρόπο: με μια συναυλία από την σούπερ σταρ Ελένη Φουρέιρα!

Εκρηκτική εμφάνιση από την Ελένη Φουρέιρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση στο θέατρο Άλσος, χαρίζοντας στο κοινό τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα στο πλάι του Αντώνη Ρέμου και την καλοκαιρινή της περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους και… τα έσπασε!

Για περίπου δύο ώρες η Ελένη Φουρέιρα χάρισε στο κοινό μια ξέφρενη βραδιά, πλαισιωμένη πάντα με τους 8 χορευτές, οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της live εμφάνιση και τους οποίους αποθέωσε!

Η επόμενη μέρα…

Μετά από αυτή την εμφάνιση, το καλοκαιρινό θέατρο Άλσος ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για το επόμενο καλοκαίρι, με το πρόγραμμα να έχει ήδη αρχίσει να… ετοιμάζεται από τώρα και την  «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά να έχει ήδη ανακοινωθεί από τον ίδιο τον τραγουδιστή πως θα επιστρέψει για ακόμα μια σεζόν του χρόνου. Ενώ την ίδια στιγμή τα events συνεχίζονται στο χειμερινό θέατρο Άλσος.

Η Ελένη Φουρέιρα από την άλλη, ετοιμάζεται για έναν πολύ δυνατό χειμώνα σε ένα σχήμα που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα προκαλέσει… σεισμό στη νυχτερινή Αθήνα!

Only in

Ελαιόλαδο: Αποκαλυπτική έκθεση για τη νέα σεζόν – Πότε «κλειδώνουν» παραγωγή και τιμές

Οι νέες προβλέψεις για την παραγωγή και τις τιμές στο ελαιόλαδο - Σε τι ποντάρει η αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024