Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Καλλιμάρμαρο: Αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα – Το κοριτσάκι που τραγουδά για τα Τέμπη

Το κοριτσάκι που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης τραγουδώντας με όλη την ψυχή της στη συναυλία για τα Τέμπη

Σε ένα γεμάτο Καλλιμάρμαρο και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η συναυλία στη μνήμη θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Χιλιάδες κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για την συναυλία που είναι αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών γίνονται μια φωνή για να ακουστεί μέχρι τον ουρανό. Το μήνυμα είναι ηχηρό και δεν υπάρχει αντίλογος: Δεν ξεχνά κανείς το έγκλημα και ζητάμε Δικαιοσύνη.

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι, απαίτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και η φωνή τους ακούστηκε δυνατά σε όλη την Ελλάδα και έφτασε μέχρι τον ουρανού στα πιο λαμπρά 57 αστέρια του σύμπαντος.

Χέρια και βλέμματα που ενώθηκαν… φωνές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που εξέπεμπαν το ίδιο μήνυμα με ένα, κοινό αίτημα, την απόδοση δικαιοσύνης για τα 57 θύματα της τραγωδίας.

Ανάμεσα τους, ξεχώρισε μια λιλιπούτεια θαυμάστρια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενός από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία.

Φορώντας μπλούζα με το στίχο «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν’ ωραία» η κάμερα έχει πιάσει το κοριτσάκι να τραγουδάει στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου από το τραγούδι «San Michele», «Πείτε μου εκείνες τις ιστορίες σας, που κάνουν τα καλάμια να λυγίζουν, στα όρια των χωραφιών κι εν μέσω άπνοιας τα μέτωπα των αγροτών δροσίζουν».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών που πλημμύρισαν το Καλλιμάρμαρο στάδιο έστειλαν μήνυμα πως θα βρίσκονται δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων μέχρι να δικαιωθούν.

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024