Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Λάμψη και θαυμασμός για την υπερσύγχρονη αθλητική Πολιτεία της Νότιγχαμ Φόρεστ

Η επένδυση εκατομμυρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ έγινε θέμα μέχρι και στο Μεξικό

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το νέο παλάτι της Νότιγχαμ Φόρεστ. Από την Αγγλία ως το Μεξικό.

Εκεί η ιστοσελίδα oficinista παρουσίασε την επένδυση εκατομμυρίων που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου της Φόρεστ και τη μεταμόρφωσή σε μια υπερσύγχρονη αθλητική Πολιτεία.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ αποκαλύπτει μια σημαντική ανακαίνιση του προπονητηρίου της με την υποστήριξη του ιδιοκτήτη Ευάγγελου Μαρινάκη, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην τραπεζαρία, το γυμναστήριο και τα γήπεδα προπόνησης.

Η βελτίωση της Νότιγχαμ Φόρεστ αυτή τη σεζόν οφείλεται στην τεράστια ανακαίνιση του προπονητηρίου της, η οποία άλλαξε την προετοιμασία του συλλόγου για κάθε αγώνα.

Ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στη Nigel Doughty Academy του συλλόγου, όχι μακριά από το Metropolis Floor, και ο χώρος είναι αγνώριστος προς το καλύτερο από το πώς φαινόταν όταν η Φόρεστ ανέβηκε στην Πρέμιερ το 2022.

Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα

Η τραπεζαρία έχει μετατραπεί από μια βασική καντίνα σε ένα κομψό εστιατόριο, με χώρους gaming, αλλά και για πινγκ πονγκ και ποδόσφαιρο, άνετες καρέκλες μπροστά από μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης και ακόμη και έναν barista που σερβίρει καφέδες και smoothies υψηλής ποιότητας.

Ο προπονητής Nuno Espirito Santo υπαγορεύει ότι οι παίκτες πρέπει να τρώνε την ίδια ώρα και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και η Forest τον ικανοποίησε με μια σημαντική ανακαίνιση του προπονητικού τους χώρου. Ένας χρυσός κανόνας: ποτέ μα ποτέ μην ενοχλείτε τον Nuno ενώ γευματίζει.

Σε ένα λαμπρό βίντεο που αναρτήθηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του, ο Nuno κάνει μια ξενάγηση στο κεντρικό κτίριο, μεταφέροντας τον θεατή στους νέους χώρους αποδυτηρίων, στις πιο έξυπνες αίθουσες συσκέψεων και ανάλυσης και στο αναβαθμισμένο γυμναστήριο, που εκτείνεται σε τετράγωνα άνω των 400 μέτρων, και στις εγκαταστάσεις θεραπείας και αποκατάστασης.

«Παγκόσμιας κλάσης κέντρο»

«Όταν προβιβαστήκαμε, τα γήπεδα δεν ήταν τα καλύτερα πρότυπα», είπε ο αρχηγός της ομάδας Ράιαν Γέιτς τονίζοντας: «Τώρα είναι βασικά πανομοιότυπα με το Metropolis Floor, που είναι τεράστιο. Μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι παίκτες. Έγινε μια τεράστια επένδυση για να διασφαλιστεί ότι τα γήπεδα είναι παγκόσμιας κλάσης. Όλα έχουν βελτιωθεί δραματικά. Η τραπεζαρία και το σαλόνι δεν ήταν καν εδώ και οι μικρές πινελιές όπως το να έχεις έναν barista τον κάνουν τον παίκτη να νιώθει σαν ένα πραγματικό γήπεδο προπόνησης της Premier League».

Τεράστια επένδυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ υπέστη ριζική αναβάθμιση, χάρη σε μια τεράστια επένδυση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επένδυση αυτή, που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια λίρες, περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τη βελτίωση των επιδόσεων των παικτών, καθώς και νέους χώρους αποδυτηρίων με σάουνα και λουτρά πάγου. Η κουζίνα του κέντρου ανακαινίστηκε, με νέες εγκαταστάσεις για τη διατροφή των αθλητών.

Παράλληλα, δημιουργήθηκαν χώροι χαλάρωσης, όπως ένα μοντέρνο lounge με παράθυρα που βλέπουν στα γήπεδα προπόνησης, όπου οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με δραστηριότητες όπως πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδο. Οι νέες προσθήκες στο προπονητικό κέντρο ενισχύουν την ομαδικότητα και την ευεξία των παικτών.

Δέσμευση με όραμα και στόχο πάντα την κορυφή

Η επένδυση δεν περιορίστηκε στους εσωτερικούς χώρους. Ανακαινίστηκαν επίσης τα γήπεδα προπόνησης, με δύο νέα υβριδικά γήπεδα υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν άριστες συνθήκες προπόνησης, παρόμοιες με αυτές του ιστορικού γηπέδου «City Ground».

Επιπλέον, αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις για την καταγραφή και ανάλυση των προπονήσεων, με νέα αίθουσα βίντεο ανάλυσης που επιτρέπει στους προπονητές και τους παίκτες να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους.

Η Nigel Doughty Academy, το προπονητικό κέντρο της ομάδας, έχει επίσης δεχτεί σημαντικές βελτιώσεις, με την προσθήκη νέων γραφείων, σύγχρονων χώρων συσκέψεων και αίθουσας συνεδριάσεων. Αυτές οι αναβαθμίσεις διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ παικτών και προπονητών, επιτρέποντας καλύτερη ανάλυση και προγραμματισμό της προπόνησης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ανέλαβε τη Νότιγχαμ Φόρεστ το 2017, έχει επενδύσει σε μακροπρόθεσμες υποδομές που εξασφαλίζουν τη βελτίωση της ομάδας. Η δέσμευσή του για ανάπτυξη είναι εμφανής τόσο από τις επενδύσεις στις εγκαταστάσεις όσο και από την ενίσχυση της απόδοσης των παικτών.

Με αυτές τις στρατηγικές επενδύσεις, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πλέον τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τους παίκτες της. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκάθαρα κάνει τη Νότιγχαμ Φόρεστ μια ομάδα με όραμα και στόχο, και η επένδυσή του στις υποδομές δείχνει την αφοσίωσή του στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του συλλόγου. Είναι στην ελίτ της Ευρώπης και κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη!

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024