Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Mega Sports: Ξέσπασε με Φαλ

Όλες οι ειδήσεις από τον κόσμο των σπορ στο αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.

Το αθλητικό δελτίο του Mega Sports by Stoiximan παρουσίασε για μια ακόμη μέρα όλες τις μεγάλες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο των σπορ.

O Φαλ επέστρεψε για τα καλά και ο Ολυμπιακός παίζοντας το καλύτερό του μπάσκετ έως τώρα στη σεζόν συνέτριψε τον Άρη 102-72 στο ΣΕΦ, με κορυφαίους τον Γάλλο άσο και τον Ράιτ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Basket League, πριν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Το φινάλε του πρώτου ντέρμπι στην Α1 Γυναικών, βρήκε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 62-55 του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Οι νικήτριες είχαν τις Σταμολάμπρου και Ντίξον σε εξαιρετική ημέρα.

Με Ελ Κααμπί και Ουναϊ, που σκόραρε δύο φορές, το Μαρόκο νίκησε 5-0 την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, στα προκριματικά της Αφρικής. Στο Nations League, η Ισπανία έπιασε κορυφή λυγίζοντας 1-0 τη Δανία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ξανά, στο 3-1 της Πορτογαλίας επί της Πολωνίας, γκολ αριθμός 906 στην καριέρα του.

Στο τένις, ο Γιανίκ Σίνερ πέτυχε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 23χρονος Ιταλός επικράτησε 2-0 σετ, 7-6, 6-3 σε μια ώρα και 37 λεπτά κατακτώντας το Shanghai Masters πρώτη φορά στην καριέρα του. Μετράει εφέτος ήδη 7 τίτλους και 17 συνολικά σε 22 τελικούς.

Ο Νο1 του κόσμου έφτασε τις 65 νίκες εφέτος, επίδοση ρεκόρ σε μια χρονιά, ενώ έχει τέσσερις Masters τίτλους, τους τρεις στην τρέχουσα σεζόν και ήταν νικητής στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις σε Σινσινάτι, US Open και Σανγκάη.

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024