Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία ΝΔ – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα

Ανδρουλάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία ΝΔ – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη μεγάλη νίκη του και την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεσμεύθηκε ότι θα πορευτεί με ενότητα και έθεσε ως σαφή του στόχο να κερδίσει τη ΝΔ

Τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία της παράταξης, για «τη μεγάλη τιμή και την μεγάλη ευθύνη να τον εμπιστευθούν ξανά», όπως είπε.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «οι μεγάλες αλλαγές και οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι απέναντι στη συντήρηση».

«Μαζί μπορούμε, μαζί θα νικήσουμε», σημείωσε, εν μέσω συνθημάτων από τους δεκάδες υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως ανέφερε, «το Κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις νεότερες γενιές, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, εδικά τώρα που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίες ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια των περισσότερων Ελλήνων στρέφονται ξανά στην παράταξή μας».

«Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες πολίτες που έδωσαν δυναμικό ‘παρών’ με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό τον αγώνα, τον απλό κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που είναι η μόνη μου δύναμη», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ»

Αναφερόμενους στους συνυποψηφίους του, τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ, για τον αγώνα τους, τους συνυποψήφίους μου, τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη και την Νάντια Γιαννακοπούλου, που με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα».

Και προσέθεσε πως είναι βέβαιος ότι θα είναι όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Αύριο ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα», επισήμανε.

«Δεν υπάρχουν σήμερα νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη», διεμήνυσε.

«Το είπα πολλές φορές, τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά μας, οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις νέες τους προσδοκίες, για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή και αγώνα, θα τον κάνουμε και θα κερδίσουμε!», απάντησε στα συνθήματα και τις επευφημίες των συγκεντρωμένων.

«Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία, αλλά για μια πιο δίκαιη κοινωνία»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, σοβαρότητα και προτάσεις, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων», αναφερόμενος στο ΕΣΥ, την Παιδεία, τη στέγαση και την οικονομία.

Απηύθυνε προσκλητήριο προς τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης και προσέθεσε: «Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε με αξιοπιστία, χωρίς λαϊκισμό και με πολιτικό ήθος. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχουμε χρέος, σε μια εποχή που υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης στην πολιτική, να προχωρήσουμε με ακλόνητο ήθος».

«Η πολιτική δεν ξεκινά εκεί όπου τελειώνει η ηθική, αλλά είναι ταυτόσημες. Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία, αλλά για μια πιο δίκαιη κοινωνία», υπογράμμισε.

«Υπόσχομαι στους Έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες τους. Η χώρα χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές. Και γι’ αυτό πρέπει πάνω απ’ όλα να νικήσουμε τη ΝΔ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό το νέο μεγάλο αγώνα. Και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι έγινε σήμερα ένα άλλο βήμα. Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή», σημείωσε, καλώντας τον ελληνικό λαό να ενωθεί με το ΠΑΣΟΚ σε ένα προοδευτικό σχέδιο, που «θα γίνει κυβερνητικό σχέδιο στις επόμενες εκλογές».

«Ένα νέο ταξίδι ξεκινά σήμερα το βράδυ. Σηκώνουμε ξανά περήφανα τη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης. Θα καταφέρουμε νέες νίκες. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, επέστρεψε ως δύναμη προόδου και δύναμη αλλαγής», ανέφερε καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024