«Από αύριο υπάρχει ένας και μόνος στόχος να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής», δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, στο δημαρχείο Πύργου.

«Η χώρα χρειάζεται σοβαρή και ισχυρή αντιπολίτευση και νέα πρόταση διακυβέρνησης», είπε και πρόσθεσε: «Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις για να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δυνατό όπως πραγματικά αξίζει, είπε και πρόσθεσε:  Και βεβαίως αυτό είναι για να δικαιώσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι και σήμερα θα δώσουν το παρών σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, να ανταποκριθούμε στις ελπίδες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και γιατί η χώρα χρειάζεται σοβαρή και ισχυρή αντιπολίτευση, αλλά και μια νέα πρόταση διακυβέρνησης.

Και θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το στόχο το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι μεγάλο, πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής, πραγματικό κίνημα όπως του αξίζει».

Ο κ. Κατρίνης, ερωτηθείς σχετικά απέφυγε να εκφράσει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο, αναφέροντας: «Από την αρχή είπα οι πολίτες ελευθέρα και ανεπηρέαστα να επιλέξουν αυτόν που είναι καλύτερος. Είναι στάση αρχής».

Δείτε live στο in την τελική αναμέτρηση μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ