Η Εθνική Ελλάδος μετά τον θρίαμβο στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, στρέφει την προσοχή της στην αποψινή (13/10, 21:45) αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League. Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα της Εθνικής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε μία αλλαγή και αυτή αναγκαστική, με τον Παντελή Χατζηδιάκο στη θέση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που συμπλήρωσε κάρτες.

Αναλυτικότερα, ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την «γαλανόλευκη» εστία, οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης θα είναι στην τετράδα της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Σιώπη μπροστά τους, ενώ οι Μασούρας, Μπακασέτας και Τζόλης,, θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Σιώπης

Η σχετική ανάρτηση για την 11άδα της Εθνικής:

Να σημειωθεί πως, αν οι Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Τζόλης και Παυλίδης δεχτούν κίτρινη κάρτα απόψε, τότε θα χάσουν το ματς με την Αγγλία την επόμενη αγωνιστική (14/11).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γαλανόλευκη στους πρώτους τρεις αγώνες του φετινού Nations League έχει τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει εντός έδρας την Φινλανδία και εκτός έδρας την Ιρλανδία και την Αγγλία, με την γαλανόλευκη  να τα πηγαίνει περίφημα και να ψάχνει σήμερα το τέσσερα στα τέσσερα, έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων Ελλήνων.