Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης

Εθνική: Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί η Εθνική, καθώς ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της Εθνικής για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία λόγω ίωσης.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν κανονικά και στους αναπληρωματικούς που είχε γνωστοποιήσει η UEFA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αλλά τελικά έμεινε εκτός εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Μάλιστα ο Έλληνας εξτρέμ ανέβασε πυρετό τις τελευταίες ώρες και έτσι κρίθηκε καλύτερο για τον ίδιο να μη συμμετέχει στην αναμέτρηση, αλλά και να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε ότι από τον αγώνα με την Αγγλία το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά εχθές και βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξεκινώντας από τον πάγκο την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς.

Η 11άδα της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα της Εθνικής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε μία αλλαγή και αυτή αναγκαστική, με τον Παντελή Χατζηδιάκο στη θέση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που συμπλήρωσε κάρτες. Αναλυτικότερα, ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την «γαλανόλευκη» εστία, οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης θα είναι στην τετράδα της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Σιώπη μπροστά τους, ενώ οι Μασούρας, Μπακασέτας και Τζόλης,, θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Σιώπης

Only in

«Βασιλιάς» στη Σανγκάη ο Σίνερ, «καθάρισε» τον Τζόκοβιτς (2-0)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα στο τελικό του Masters στη Σαγκάη με 2-0 σετ από τον Γιανίκ Σίνερ και έχασε την ευκαιρία να σπάσει το φραγμα των 100 τίτλων στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024