Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη υπόκλιση στον Γουίλιαν: «Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ»

Η μεγάλη υπόκλιση στον Γουίλιαν: «Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ»

Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που αγωνίστηκε στην Τσέλσι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Βραζιλιάνο σταρ του Ολυμπιακού.

Ο Γουίλιαν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Οι παραστάσεις που έχει ο Βραζιλιάνος δεν υπάρχουν, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα που είχε γράψει ιστορία στην Τσέλσι και ήταν ένας από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο Λονδίνο.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα των «μπλε» σε 339 παιχνίδια και σκόραρε 63 φορές, «φτιάχνοντας» και 57 φορές γκολ για τους συμπαίκτες του. Ο 36χρονος άσος είχε την τύχη μάλιστα να συνεργαστεί σε 215 παιχνίδια με τον Έντεν Αζάρ, που «μοιράστηκε» το γήπεδο στην Τσέλσι σε 12.612 λεπτά και συνεργάστηκαν σε 15 γκολ της αγγλικής ομάδας.

Ο Βέλγος που αποσύρθηκε τον Οκτώβριο του 2022, μετά από πολλά προβλήματα τραυματισμών που πέρασε τα τελευταία χρόνια, παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διάσημο περιοδικό «Sports illustrated» και όταν ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή που θαυμάζει πιο πολύ από όσους συνεργάστηκε στην καριέρα του, αναφέρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Γουίλιαν!

Τα λόγια του Αζάρ για τον Γουίλιαν

Για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, επεσήμανε ο Αζάρ πως: «Παίξαμε μαζί έξι χρόνια. Είναι μεγάλος φίλος μου. Εγώ έπαιζα αριστερά, εκείνος δεξιά. Πήγε πολύ καλά αυτή η συνεργασία. Ήταν πολύ καλός παίκτης. Η πάσα του… Ουάου! Ακόμα παίζει αυτός στα 36 του. Αποσύρθηκα εγώ, αλλά είναι παίκτης κορυφαίας ποιότητας».

Only in

Τι επιφυλάσσει το μέλλον σε όσους γεννήθηκαν το 2024

Οι προβλέψεις των επιστημόνων για τα επόμενα 125 χρόνια - Ρομποτικά σπίτια, αισθητήρες δέρματος και έξυπνα ρούχα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024