Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπιέλσα: «Η εξουσία μου στην ομάδα επηρρεάστηκε μετά τα λόγια του Σουάρες»

Μπιέλσα: «Η εξουσία μου στην ομάδα επηρρεάστηκε μετά τα λόγια του Σουάρες»

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Λουίς Σουάρες, ενώ παραδέχθηκε πως η εξουσία στην εθνική Ουρουγουάης του επηρεάστηκε μετά από αυτό.

Ο προπονητής της Εθνικής Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα, δήλωσε ότι η εξουσία του επηρεάστηκε όταν ο Λουίς Σουάρες επέκρινε το προπονητικό του στυλ, αλλά ο Αργεντινός τεχνικός πρόσθεσε ότι ήταν προετοιμασμένος για τον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Περού με απόλυτη σοβαρότητα.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα της «Σελέστε», Σουάρες, ο οποίος αποσύρθηκε από την Εθνική τον Σεπτέμβριο, κατηγόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα τον Μπιέλσα ότι χώρισε την ομάδα λόγω του τρόπου με τον οποίο προπονεί και πως ένεκα τούτου ορισμένοι παίκτες σκέφτονταν να αποσυρθούν.

Ο επιστήθιος φίλος και συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι πρόσθεσε ότι συνέβησαν κάποια πράγματα στο Κόπα Αμέρικα των Ηνωμένων Πολιτειών (η 15 φορές πρωταθλήτρια Ουρουγουάη τερμάτισε τρίτη), με τα οποία δεν συμφωνούσε αλλά επέλεξε να σιωπήσει.

Ο Μπιέλσα είπε ότι η δέσμευση της ομάδας του δεν επηρεάστηκε στην ήττα σοκ (0-1) εκτός έδρας, στο Περού.

Οι δηλώσεις του

«Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν εξηγεί το πώς παίξαμε, ούτε νομίζω ότι είχε αποτέλεσμα επειδή ήταν μια εβδομάδα με πολύ αναβρασμό», είπε ο Μπιέλσα στους δημοσιογράφους μετά την ήττα.

«Όσο για το πώς με επηρέασε η κατάσταση, δεν αγνοώ αυτό που συνέβη και ξέρω ότι επηρεάστηκε κατά κάποιο τρόπο η εξουσία μου, αλλά προετοιμάσθηκα για το παιχνίδι με τη μέγιστη σοβαρότητα και η απάντηση που πήρα από τους παίκτες ήταν όπως εκείνη που είχα πάντα από τότε που άρχισα να δουλεύω εδώ».

«Δεν άλλαξε την πεποίθηση με την οποία προετοιμάστηκε ο αγώνας και ο τρόπος που δούλεψε η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. Η προετοιμασία ήταν η ίδια όπως πάντα», συμπλήρωσε.

Η Ουρουγουάη, τρίτη στην κατάταξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ζώνη Νότιας Αμερικής) με 15 βαθμούς σε 9 αγώνες, φιλοξενεί τον Ισημερινό την επόμενη αγωνιστική.

Only in

Ελαιόλαδο: Αποκαλυπτική έκθεση για τη νέα σεζόν – Πότε «κλειδώνουν» παραγωγή και τιμές

Οι νέες προβλέψεις για την παραγωγή και τις τιμές στο ελαιόλαδο - Σε τι ποντάρει η αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024