Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Jackmaster: Ο Σκωτσέζος DJ βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι

Jackmaster: Ο Σκωτσέζος DJ βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τραυματισμό στο κεφάλι

Ο Jackmaster εμφανίστηκε σε μερικά από τα πιο διάσημα κλαμπ και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ ήταν συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Numbers.

Ο Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jack Revill, γνωστός ως Jackmaster, πέθανε μετά από τραυματισμό στο κεφάλι στην Ίμπιζα.

Ο Revill, 38 ετών, πέθανε το πρωί του Σαββάτου μετά από «επιπλοκές που προέκυψαν από τραυματισμό στο κεφάλι», δήλωσε η οικογένειά του.

Πρόσθεσαν ότι ήταν «εντελώς συντετριμμένοι» από την «ολέθρια» απώλεια.

Η είδηση του θανάτου του Jackmaster

Ο DJ από τη Γλασκώβη εμφανίστηκε σε μερικά από τα πιο διάσημα κλαμπ και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ ήταν συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Numbers.

Σε δήλωση της οικογένειάς του αναφέρεται: «Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον πρόωρο θάνατο του Jack Revill, γνωστού σε πολλούς ως Jackmaster. Ο Jack βρήκε τραγικό θάνατο στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από τραυματισμό στο κεφάλι. Η οικογένειά του – η Kate, ο Sean και ο Johnny – είναι εντελώς συντετριμμένη».

»Αν και βαθιά συγκινημένη από τη μεγάλη υποστήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια παρακαλεί για την προστασία της ιδιωτικής της ζωής, καθώς διαχειρίζεται το τεράστιο πένθος αυτής της ολέθριας απώλειας».

«Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες πλέον»

Γεννημένος στη Γλασκώβη, ο Revill εργάστηκε στο γνωστό δισκοπωλείο Rubadub στη Γλασκώβη και στη συνέχεια έγινε συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Numbers.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το single Nitro, με τη συμμετοχή του Kid Enigma, λέγοντας στο μουσικό περιοδικό Electronic Groove: «Είχε να κάνει με το να αισθάνεσαι υπερδιέγερση και να αντλείς έμπνευση μέσα στο κλαμπ.

«Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες πλέον. Φταίνε τα τηλέφωνα και οι άνθρωποι που δεν χορεύουν, νομίζω.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τους θαυμαστές μου, αλλά ασχολήθηκα με τη μουσική επειδή μου αρέσει να χορεύω. Είναι μια χαμένη μορφή τέχνης αυτή τη στιγμή, νομίζω».

Το 2018 ζήτησε συγγνώμη μετά από ένα περιστατικό στο μουσικό φεστιβάλ Love Saves the Day στο Μπρίστολ, αφού παραδέχτηκε ότι συμπεριφέρθηκε «ανάρμοστα και προσβλητικά στο προσωπικό της εκδήλωσης, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης».

Το electronic duo Disclosure ήταν μεταξύ αυτών που απέτισαν φόρο τιμής, γράφοντας στο Instagram: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Σε ευχαριστώ για όλες τις καταπληκτικές αναμνήσεις και την έμπνευση Jack. Αυτό είναι απλά απαίσιο απαίσιο απαίσιο απαίσιο».

Μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του duo DU CamelPhat στη σελίδα του Revill στο Instagram ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που διαβάζω… σε μια βιομηχανία γεμάτη Ego ήσουν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο καλούς τύπους που συναντήσαμε ποτέ στην διαδρομή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους σου. RIP my friend».

Με πληροφορίες από: BBC

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024