Σαν σήμερα, στις 14 Οκτωβρίου 2004, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Βλάσσης Μπονάτσος, αυτός ο ιδιότυπος και πάντα ταλαντούχος με ό,τι καταπιάστηκε καλλιτέχνης που αγαπήθηκε πολύ.

Μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής, ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και άφησε το στίγμα του στην ελληνική πραγματικότητα, με τα τραγούδια, τους ρόλους, τις «ατάκες», τις ερμηνείες του (οι «Απαράδεκτοι» δεν θα ήταν αυτό που έγιναν χωρίς αυτόν) και την πηγαία, γενναιόδωρη προσωπικότητα του.

Είκοσι χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του, o Βλάσσης Μπονάτσος παραμένει αξέχαστος. Το πληθωρικό ταλέντο του δεν άφησε περιθώριο για κάτι άλλο.

«Κρατώ την καλοσύνη του»

Με αφορμή την 2οη επέτειο θανάτου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για τον αγαπημένο ηθοποιό και τραγουδιστή, άλλωστε τον γνώριζε καλά.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε παντρευτεί την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και μαζί απέκτησαν μία κόρη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Λυκουρέζος αναφέρθηκε στην αγάπη, το χιούμορ και την καλοσύνη του Μπονάτσου και υπογράμμισε το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε με την απώλεια του

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πολύ αγαπητός, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ, ζωντάνια, ευφυία, καλοσύνη. Είχε περιβάλλει με αγάπη όλους μας και λειτουργούσαμε πραγματικά σαν μία οικογένεια. Η απουσία του είναι πολύ δυσάρεστη, και αφήνει ένα κενό, γιατί «έφυγε» νωρίς, δυστυχώς» είπε ο Λυκουρέζος.

«Ο θάνατός του ήταν τραγικός και μας έλειψε πολύ, ιδίως στη γυναίκα του και στο παιδί του. Κρατώ το χιούμορ, το χαμόγελό του, και την καλοσύνη του, αυτά κρατώ» πρόσθεσε.