Μετά την καταγγελία της Λόρεν Πισιότα κατά του Κάνιε Γουέστ, με την  ινφλουένσερ και πρώην σταρ του OnlyFans να ισχυρίζεται πως ο ράπερ την παρενοχλούσε σεξουαλικά, την παρακολουθούσε όσο δούλευε γι’ αυτόν το 2021-22 , τη νάρκωσε και τη βίασε και τις δεκάδες καταγγελίες που ακολούθησαν, ήρθαν στην επιφάνεια κι άλλες φρικιαστικές πληροφορίες.

Μια από τις πληροφορίες αυτές αποτελεί το γεγονός πως ο ράπερ φαίνεται πως ήθελε να κοιμάται με τις μητέρες των συντρόφων του – συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας της συζύγου του Μπιάνκα Σενσόρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, Ο Γουέστ φέρεται να έστειλε στη Λόρεν ένα στιγμιότυπο οθόνης στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, από μια συνομιλία κειμένου μεταξύ αυτού και της Μπιάνκα που της έλεγε ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με τη μήνυση της Λόρεν, το άσεμνο μήνυμα που φέρεται να έγραψε ο Κάνιε Γουέστ στην Μπιάνκα έγραφε: «Θέλω να γ@μ@σ@ τη μαμά σου. Πριν φύγει».

Η Μπιάνκα βρισκόταν εκείνη την εποχή στις ΗΠΑ με βίζα εργασίας και η μητέρα της, Αλεξάνδρα, επισκεπτόταν το Λος Άντζελες από την πατρίδα τους, την Αυστραλία. Η Λόρεν ισχυρίστηκε ότι η Μπιάνκα απάντησε στα μηνύματα του Κάνιε απορρίπτοντας την πρόταση.

Όταν την πλησίασε, όμως, η Daily Mail Australia ενώ κυκλοφορούσε στη Μελβούρνη τη Δευτέρα, η Αλεξάνδρα Σενσόρι, είπε ότι δεν θα ήθελε να εμπλακεί στους τελευταίους ισχυρισμούς για τον γαμπρό της και ζήτησε να μην την ενοχλήσουν άλλο.