Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν – Σάλμα Χάγιεκ: Κλωτσοπατινάδα στο κόκκινο χαλί της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Νικόλ Κίντμαν – Σάλμα Χάγιεκ: Κλωτσοπατινάδα στο κόκκινο χαλί της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Ένα περίεργο σκηνικό συνέβη τον προηγούμενο μήνα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ανάμεσα στις Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ, που δίχασε τα social media.

Είναι δύο από τα πλέον γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ και δύο από τις πιο όμορφες, αλλά και στυλάτες, εκπροσώπους του. Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν και τη Σάλμα Χάγιεκ, με τις δύο σταρ της μεγάλης οθόνης να συναντιούνται και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον προηγούμενο μήνα.

Ωστόσο, η συνάντηση δεν πήγε όπως θα ήθελαν και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο TikTok, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να σπρώχνει εκνευρισμένη τη Σάλμα Χάγιεκ.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν την επίδειξη του οίκου Balenciaga, όταν η 57χρονη Αυστραλή, η 58χρονη Μεξικανή και η Κέιτι Πέρι βρέθηκαν όλες μαζί στο κόκκινο χαλί. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογράφοι ζήτησαν από τις τρεις γυναίκες να ποζάρουν παρέα, ωστόσο οι οδηγίες της Χάγιεκ προς της Κίντμαν για το που να κάτσει, φαίνεται ότι εκνεύρισαν την τελευταία.

Το αποτέλεσμα ήταν η Κίντμαν να σπρώξει το χέρι της Χάγιεκ όταν εκείνη την έπιασε από το μπράτσο και τα social media ανακάλυψαν «beef» ανάμεσα στις δύο σταρ. Μάλιστα, ένας από τους φωτογράφους είπε πως η 57χρονη ηθοποιός είπε στην Χάγιεκ «μην με αγγίζεις».

«Γιατί η Νικόλ είναι τόσο αγενής;» έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος είπε «καταλαβαίνω ότι η Χάγιεκ ήθελε να βοηθήσει, αλλά σε κάποιους ανθρώπους δεν τους αρέσουν να τους αγγίζουν».

Πάντως η 58χρονη ηθοποιός από το Μεξικό, πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο Instagram ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι – ανάμεσα σε αυτές και μια με τη Νικόλ Κίντμαν. Ωστόσο, η αβολοσύνη ανάμεσά τους, φαίνεται από μακριά.

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024