Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάμπρος Λάζαρης μιλά για τον χωρισμό του από τη Δανάη Παππά

Ο Λάμπρος Λάζαρης μιλά για τον χωρισμό του από τη Δανάη Παππά

Ο Λάμπρος Λάζαρης και η Δανάη Παππά αποφεύγουν να μιλούν για τον χωρισμό τους.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Λάμπρου Λάζαρη και της Δανάης Παππά. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» στο MEGA και δήλωσε σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής αν οι δύο τους έχουν επικοινωνία ο Λάμπρος Λάζαρης είπε: «Όλα είναι τέλεια με τη Δανάη Παππά, εφόσον δεν έχουμε επαφή».

Λάμπρος Λάζαρης: Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μου

Πριν λίγες εβδομάδες ο Λάμπρος Λάζαρης είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα social στα οποία είχε δηλώσει:

Ο επιχειρηματίας παρακάλεσε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του σχετικά με το θέμα του χωρισμού του με τη Δανάη Παππά

Σε story που δημοσίευσε, έγραψε: «Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία «δικαστική διαμάχη», ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται».

Στη συνέχεια, ο Λάμπρος Λάζαρης πρόσθεσε: «Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

Η ανάρτηση του επιχειρηματία

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024