Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σήμερα και μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον Μίμη Πλέσσα και για τη Μαρινέλλα, για την οποία, όπως είπε, προσεύχεται κάθε βράδυ. Μιλώντας για την ενέργεια και το ταλέντο της,  ξεκαθάρισε επίσης πως δεν θα μπορούσε κάποια να την υποδυθεί γιατί αυτό που βγάζει από μέσα της δεν διδάσκεται.

«Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται. Μίμη, εγώ είμαι η Ζωζώ που σε αγάπησα σε ευχαριστώ».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα που «έφυγε» απο τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου, λέγοντας πως ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε στην κάμερα του MEGA: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται. Μίμη, εγώ είμαι η Ζωζώ που σε αγάπησα σε ευχαριστώ».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν θα μπορούσε κάποια να την υποδυθεί, απάντησε τα εξής: «Καμία τραγουδίστρια δεν μπορεί να με υποδυθεί, ούτε εγώ θα το έκανα αν μου το έλεγαν, αυτό που βγάζω από μέσα μου δεν διδάσκεται». Στη συνέχεια, σχολίασε την εμφάνισή της  και τις αλλαγές σε αυτή λέγοντας: «Παλιότερα με έπεισαν και έκοψα τα μαλλιά μου και πήρα τον πατέρα μου και έκλαιγα». Ενώ σε ερώτηση για την επιλογή των ρούχων της δήλωσε: «Είναι τρελό αυτό που έχω με τα ρούχα μου, θέλω συνέχεια να αλλάζω και να φοράω καινούργια πράγματα».

«Λυπήθηκα πολύ για την Μαρινέλλα. Τη βάζω πάντα κάθε βράδυ στην προσευχή που κάνω πριν κοιμηθώ».

Μιλώντας για την περιπέτεια που έχει η Μαρινέλλα μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη, ανέφερε: «Λυπήθηκα πολύ για την Μαρινέλλα. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει. Τη βάζω πάντα κάθε βράδυ στην προσευχή που κάνω πριν κοιμηθώ».

«Η αγάπη του κόσμου είναι το γούρι μου».

Τέλος, σχετικά με την σχέση της με το κοινό της είπε: «Η αγάπη του κόσμου μου δίνει τη δύναμη που έχω πάνω στην σκηνή γιατί είναι αληθινή, είναι το γούρι μου».