Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Ντέμι Μουρ μιλά για τον Μπρους Γουίλις: «Η ασθένεια είναι αυτό που είναι και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς»

Η Ντέμι Μουρ μιλά για τον Μπρους Γουίλις: «Η ασθένεια είναι αυτό που είναι και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς»

«Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», σημείωσε η Ντέμι Μουρ για τον πρώην σύζυγό της.

Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά η αγαπή που τρέφουν ο ένας για τον άλλο δε έσβησε ποτέ. Το διαζύγιό τους έλαβε χώρα το 2000, ενώ το τον Φεβρουάριο του 2023 ο ηθοποιός του Χόλιγουντ διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Η Ντέμι Μουρ ήταν  Καλεσμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons 2024 και  μίλησε για άλλη μια φορά για τον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας στους θαυμαστές του πως «παραμένει σταθερός». Παράλληλα, όμως, εξήγησε και την προσωπική της οπτική για την ασθένειά του.

«Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα»

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προσπαθεί να μη σκέφτεται αυτό που ήταν κάποτε ο Μπρους Γουίλις, αλλά να αποδεχτεί αυτό που είναι σήμερα, όσο δύσκολο κι αν είναι. «Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκονται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό», είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι είδε τον Μπρους Γουίλις πριν δύο ημέρες, μαζί με την εγγονή τους και κόρη της Ράμερ. «Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», δήλωσε κλείνοντας.

H βράβευση

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πολλαπλές κορυφαίες στιγμές της καριέρας της – συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Αόρατος Εραστής» του 1990, «Ανήθικη πρόταση» του 1993 και «Η Επίλεκτη» του 1997 – αφότου είδε στιγμιότυπα από αυτές τις ταινίες.

«Ένιωσα σαν να παρακολουθούσα τη ζωή μου. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι σαν να ήταν πολλές ζωές, γιατί είναι δώρο το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε και να μεγαλώνουμε συνεχώς. Αυτό που σκέφτομαι είναι ‘Δόξα τω Θεώ, συνεχίζω να έχω ευκαιρίες για γίνομαι καλύτερη’».

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024