Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θεός, τα κρεμμύδια και οι ύπουλοι παπαράτσι: 7 πράγματα που η North West εξομολογήθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν

Ο Θεός, τα κρεμμύδια και οι ύπουλοι παπαράτσι: 7 πράγματα που η North West εξομολογήθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν

Η 11χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, η North West, μίλησε για όλα με αυθάδεια στο Interview.

Το αγαπημένο αυθάδες παιδί της showbiz, η North West, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Interview. Το προνόμιο (ή ατυχία) να συνομιλήσει μαζί της είχε η influencer και επιχειρηματίας μηέτρα της Κιμ Καρντάσιαν.

Στη σύντομη αλλά αποκαλυπτική συζήτηση τους η γεμάτη ενέργεια North ξεμπροστιάζει τη μητέρα της για τις μαγειρικές της ικανότητες (δεν έχει) και αποθεώνει τον πατέρα της Κάνιε Γουέστ που μοιάζει να λατρεύει.

Η συνέντευξη έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές της δυναστείας να μάθουν περισσότερα για το μεγαλύτερο παιδί των Καρντάσιαν και Γουέστ -που για πολλούς είναι «κλώνος» του πατέρα της.

Η North ανέφερε τον Κάνιε Γουέστ πολλές φορές στη συζήτηση, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο δυνατή είναι η σχέση ανάμεσα τους.

Αυτά είναι εφτά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την 11χρονη και μάθαμε από τη συνέντευξη της στη μητέρα (και πολύ κακή μαγείρισσα) της Καρντάσιαν.

Η North λατρεύει τη frenemy της Barbie

Η 11χρονη αγαπάει να βλέπει κάθε βράδυ την τηλεοπτική σειρά «Barbie: Life in the Dreamhouse» για ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα, τη Raquelle – δίδυμη αδελφή του Ράιαν και εχθρός αλλά και φίλη της Barbie.

Σε αυτό το σημείο η Καρντάσιαν προσθέτει ότι «η North δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν είναι η τηλεόραση ανοιχτή» με την κόρη της να τη διορθώνει λέγοντας:

«Αυτή η πληροφορία είναι αδιάφορη» της λέει με τη χαρακτηριστική αυθάδεια της εφηβείας.

Η North πιστεύει στο Θεό

Βαθιά θρησκευόμενη, η 11χρονη North West αναφέρθηκε πολλές φορές στον Θεό καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε ερώτηση της μητέρας της «ποιο είναι το μοναδικό μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της» η απάντηση ήταν αποστομωτική. «Να εμπιστεύομαι μόνο τον Θεό».

Επιπλέον είπε ότι βοηθάει τους άλλους ανθρώπους να βρουν τη γαλήνη διαδίδοντας το ευαγγέλιο και αναφέρθηκε σε οικογενειακές διακοπές στην Ιταλία όταν και «δίδαξε» στα αδέλφια της τη σημασία της θρησκείας τους.

«Μέναμε σε αυτό το σπίτι και υπήρχαν αυτά τα αγάλματα του διαβόλου και εγώ έλεγα: «Μμ-μμ, μμ-μμ, όχι, κορίτσι μου»», λέει η North.

«’Πρέπει να προσευχηθούμε’ έλεγα στα αδέλφια μου. Έτσι, έμαθα στoυς, Chi, Psalm και Saint πώς να προσεύχονται. Μετά τους ανέλαβε ο Θεός».

Η North είναι τεράστια θαυμάστρια του Tyler The Creator

Η North όχι μόνο συστήθηκε αστειευόμενη ως Tyler The Creator στην αρχή της συνέντευξης, αλλά επέμεινε να αναφέρει συνέχεια το όνομα του ράπερ σε όλη τη συνέντευξη. Συνολικά τον μνημόνευσε άλλες τέσσερις φορές.

Αστειευόμενη είπε ότι θα ντυθεί ως Tyler The Creator στο φετινό Halloween.

Η North αντιπαθεί τους «ύπουλους» παπαράτσι

Όταν ρωτήθηκε αν της αρέσει να βρίσκεται στην κάμερα, η North επιβεβαίωσε ότι της αρέσει να φωτογραφίζει τον εαυτό της. Ωστόσο, δεν της αρέσει καθόλου όταν την αιφνιδιάζουν οι παπαράτσι.

«Όταν μόλις ξυπνάω και υπάρχουν τόσοι πολλοί παπαράτσι, λέω: ‘Ε, θα σας κάνω μήνυση’» λέει.

«Αν είμαι έτοιμη, αν δεν είμαι κουρασμένη, αν το ντύσιμό μου είναι καλό, λέω: ‘Εντάξει, θα μπορούσα να βγάλω μια selfie’» προσθέτει.

Η North αντιπαθεί το «σχολείο»

Είναι ήδη γνωστό ότι η North αγαπάει την τέχνη από το 2023, όταν και ένας πίνακας της έγινε viral με πολλούς να μην πιστεύουν ότι τον είχε φιλοτεχνήσει η ίδια.

Ωστόσο η North δεν είναι οπαδός του μαθήματος των καλλιτεχνικών – ή, του σχολείου γενικότερα. Όταν την πίεσαν, είπε ότι το αγαπημένο της μάθημα είναι τα λατινικά.

@interviewmag God really did his thing after ❤️ North West joins @Kim Kardashian after her Fall cover shooot. @Kim and North #northwest #kimkardashian Directed by #macshoop Edited by @Julian ♬ original sound – Interview Magazine

Η North θέλει να κάνει τη δική της σειρά ρούχων

Έχοντας ήδη βαρεθεί την κανονικότητα της εκπαίδευσης και όλα αυτά που συμβατικά έχουμε αποφασίσει να λέμε «σχολείο» η North δήλωσε ότι είναι έτοιμη να «ξεκινήσει τη δική της καριέρα εδώ και τώρα».

Κόρη της μητέρας της –η εταιρεία της Skims αποτιμάται στα 4 δις σύμφωνα με τους Financial Times- η North είπε ότι έχει διάφορα σχέδια για το μέλλον.

Η έφηβη ανέφερε ότι την ενδιαφέρει πολύ η μόδα και θέλει να ξεκινήσει τη δική της σειρά ρούχων με την ονομασία «North West».

Εξηγώντας ότι αυτή τη στιγμή της αρέσουν τα ’90s και το streetwear style, η North είπε ότι είναι φανατική οπαδός της μόδας στην Ιαπωνία και τη Νέα Υόρκη, λέγοντας ότι «το στυλ όλων εκεί είναι κορυφαίο».

Η North αγαπάει τα λαχανικά

Αν η North West μπορούσε να τρώει μόνο ένα φαγητό για το υπόλοιπο της ζωής της, αυτό θα ήταν τα αγγούρια με αλάτι.

Στην ίδια συνέντευξη η 11χρονη αποκάλυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει μαγειρέψει κάτι για την οικογένεια εδώ και δύο χρόνια («την τελευταία φορά ήταν πριν δύο Halloween» της θυμίζει, τότε που έφτιαξε μακαρόνια με τυρί, τηγανητό κοτόπουλο και καλαμποκόψωμο».

«Ήταν καλό αυτό το γεύμα;»

«Καλό, ναι. Απλώς είσαι πολύ καλή στο να μου φτιάχνεις αγγούρια και αλάτι».

Η North West εξομολογήθηκε ότι αν μπορούσε να φάει μόνο ένα πράγμα στην υπόλοιπη ζωή της θα ήταν «αγγούρι και αλάτι ή κρεμμύδια» με τη διάσημη μητέρα της να συμπληρώνει «τα αγαπάς τα τηγανητά κρεμμύδια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024