Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έδωσε μια συνένττευξη εφ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της στην Ιταλία.

«Πήγα στην Ιταλία για σπουδές αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να ασχοληθώ, και κάπως έπρεπε να εξελιχθώ. Η ζωή μου τα έφερε, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο», είπε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

O ρόλος της «Ιουλίας» στη «Γη της Ελιάς» και οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

«Σήμερα παντρευόμαστε με τον Στάθη, δεν ξέρω πόσο θα…. Κρατήσει. Θα περάσουμε ωραία στον γάμο αλλά μπορεί κάτι να γίνει και να έχουμε ανατροπές. Ανοίγονται πολλά θέματα. Έχουμε εξαφανίσεις, θανάτους, έρωτες καινούριους, πολλά.

Είναι το δεύτερο σπίτι μου η δουλειά, δεν το αισθάνομαι ως δουλειά. Έχω κάνει και μία σειρά στην Ιταλία αλλά όχι κάτι που να έχει διάρκεια. Δεν έχω κάνει δραματική σειρά όπως είναι η «Γη της Ελιάς» με τέτοια επιτυχία», τόνισε.

Στην εκπομπή παρενέβη ο…..γαμπρός… Στάθης Καπερνάρος, κατά κόσμον Πασχάλης Τσαρούχας.

«Μέχρι τον 6ο κύκλο έχουμε να κάνουμε πράγματα. Έχουμε να μάθουμε πράγματα για την Αριάδνη και τον Κουράκο. Σήμερα είχα την σκηνή με τον Κουράκο στο γραφείο του», ανέφερε δίνοντας ένα δυνατό spoiler.

Έχω απορριφθεί από δουλειές, πλέον δεν με στεναχωρεί

«Είναι μέρος της δουλειάς. Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Με βοηθάει και η μαμά μου. Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν και το έχουν αγκαλιάσει.

Η δουλειά μου, η φύση της έχει πολλά κενά, διαλείμματα. Είναι σαν να τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Και είναι κ ο θηλασμός εκεί», παραδέχθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι φοβόμαστε να μοιραστούμε την χαρά μας, γιατί έρχεται πρώτα η δυστυχία του άλλου.

Θέλω να αισθάνομαι όμορφα και να μην ενοχοποιούμαι κάθε φορά γιατί θέλω να πω κάτι ευχάριστο επειδή πρέπει να σκεφτώ ότι ο δίπλα μου έχει πρόβλημα. Εγώ είμαι δίπλα στους άλλους και θα τους στηρίξω, γιατί αντίστοιχα ο άλλος να μην το κάνει στην δική μου περίπτωση;

Ντρεπόμαστε να χαρούμε

Θα ήθελα η χαρά μου να δώσει ένα παράδειγμα, μία παρακίνηση ή να βοηθήσει κάποιον εκεί έξω. Ντρεπόμαστε να χαρούμε. Θέλουμε να ακούμε ευχάριστα πράγματα και όχι μόνο για φόνους. Ο κόσμος θέλει να περνάει καλά.

Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει, απαντάω στα σχόλια και σε θετικά και σε αρνητικά και μπορεί να εξηγήσω κάτι σε κάποιον που θα συνομιλήσουμε στο διαδίκτυο. Πρέπει να εξηγούμε την οπτική μας και να συζητάμε την πλευρά μας και να εξηγούμε με έναν ωραίο τρόπο».