Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος: Συγκλονίζει η καταγγελία του βιασμού ανήλικης από δύο νεαρούς σε χωριό του νησιού

Λέσβος: Συγκλονίζει η καταγγελία του βιασμού ανήλικης από δύο νεαρούς σε χωριό του νησιού

Καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης από δύο νεαρούς ερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Λέσβου, ενώ συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία καθώς εγείρονται έντονα ερωτήματα...

Η αστυνομία της Λέσβου εξετάζει μια σοβαρή υπόθεση καταγγελίας βιασμού ανήλικης, που φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού πριν περίπου ενάμιση μήνα (φωτογραφία, επάνω, από Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος).

Σύμφωνα με «επιβεβαιωμένες πληροφορίες» που αναφέρει ότι έχει το stonisi.gr, δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 21 ετών, κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης, η οποία προσήλθε πριν λίγες μέρες στην αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες απειλούσαν το κορίτσι με τη δημοσίευση βιντεοσκοπημένου υλικού

Το aeolos.tv μεταδίδει ότι η πράξη τελέστηκε στα τέλη Αυγούστου, αλλά το 14χρονο κορίτσι φοβόταν να μιλήσει καθώς οι δύο φερόμεοι ως δράστες την απειλούσαν πώς αν μιλήσει θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η ανήλικη, τελικά, ενημέρωσε τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου οπότε πήγαν και κατήγγειλαν το αποτρόπαιο περιστατικό στην αστυνομία.

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου, γνώριζαν το κορίτσι το οποίο φέρονται να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για μια βόλτα αλλά το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και το βίασαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Φέρεται, μάλιστα, υπό την πίεση των γεγονότων να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Αυτός είναι και ο λόγος που την οδήγησε στο να μιλήσει.

Η υπόθεση έχει ήδη παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την αστυνομία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Αναστατωμένο το χωριό

Οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.

Η τοπική κοινωνία του χωριού είναι αναστατωμένη, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει και εγείρει έντονα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των νέων ανθρώπων.

Οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας.

Only in

«Αντίο γκαζόν»; – Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τον σχεδιασμό για πράσινο αστικό τοπίο

Από τους κήπους των σπιτιών μέχρι τα δημόσια πάρκα, η ταχέως επιδεινούμενη κλιματική αλλαγή οδηγεί σε επανασχεδιασμό των χώρων πρασίνου του αστικού τοπίου στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024