Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης: Το γαϊδουράκι που… εισβάλει καθημερινά σε σπίτι και ζητάει κέρασμα

Είναι σαφές ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάιδαρος εκτελεί αυτή τη ρουτίνα - ξέρει ακριβώς τι θέλει και πώς να το πάρει!

Σε ένα απολαυστικό και χαριτωμένο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένας έξυπνος γάιδαρος δείχνει πόσο έξυπνα και επίμονα μπορούν να γίνουν τα ζώα.

Το βίντεο καταγράφει μια στιγμή όπου ο φιλικός γάιδαρος, με μια ευγενική αλλά και αποφασιστική συμπεριφορά, πλησιάζει ένα σπίτι και ανοίγει επιδέξια το παράθυρο της κουζίνας, έχοντας σαφώς έναν στόχο: να ζητήσει μια λιχουδιά.

Ο γάιδαρος, που στέκεται έξω από το σπίτι, σπρώχνει το παράθυρο με τη μουσούδα του, σχεδόν σαν ένα ευγενικό χτύπημα. Καθώς το παράθυρο ανοίγει, το ζώο χώνει το κεφάλι του μέσα, κοιτάζοντας τους ανθρώπους με μάτια όλο παράπονο.

Είναι σαφές ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάιδαρος εκτελεί αυτή τη ρουτίνα – ξέρει ακριβώς τι θέλει και πώς να το πάρει! Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, πιθανότατα διασκεδάζοντας με τον έξυπνο επισκέπτη τους, ανταποκρίνονται ανταμείβοντας τον γάιδαρο με ένα σνακ, προς μεγάλη ικανοποίηση του ζώου.

Πρόκειται για ένα απλό αλλά ισχυρό παράδειγμα του πώς τα ζώα μπορούν να μας εκπλήξουν με την ευφυΐα τους, ενώ ταυτόχρονα μας κάνουν να χαμογελάμε με τα αξιαγάπητα καμώματά τους.

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024