Στις 2 Νοεμβρίου 2024 στο City Theater, έρχονται για μια φθινοπωρινή συναυλία στη γνώριμη γι’ αυτούς Αθήνα, οι Tindersticks με καινούργιο υλικό από τον δίσκο τους «Soft Tissue» που μόλις κυκλοφόρησε.

Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, οι Tindersticks έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μουσικόφιλου κοινού ήδη από την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα. Η τελευταία τους, μαγική, επίσκεψη το φθινόπωρο του ‘22 κάνει τον Stuart Staples και εμάς να ανυπομονούμε για την επόμενη:

«Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Η σύνδεση που νιώσαμε με όλους στο Μέγαρο Μουσικής το φθινόπωρο του ’22 είναι ακόμα δυνατή και ζωντανή στη μνήμη μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους ξανά τον Νοέμβριο» δήλωσε η φωνή του συγκροτήματος για την επερχόμενη αθηναϊκή συναυλία τους.

Το ελληνικό κοινό αναγνώρισε την πολυχρωμία και τον συναισθηματικό πλούτο των Tindersticks, μιας μπάντας που συνδυάζει τον ροκ ήχο με τα έγχορδα, το πιάνο, τα αρμονικά φωνητικά και στοιχεία από την ορχηστρική jazz, τη soul και τη lounge ποπ του ‘60.

Οι Tindersticks, ποιητές και μουσικοί μαζί, μιλάνε τη γλώσσα του σύγχρονου κόσμου με τραγούδια για έρωτες ανεκπλήρωτους, ανθρώπους περιπλανώμενους και πάθη άσβεστα εξερευνώντας το βάθος των ανθρώπινων συναισθημάτων. Περιπλανώμενοι και οι ίδιοι, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και των ονείρων.

Info
Πότε: στις 2 Νοεμβρίου
Που: στο City Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 139

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.