Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Face mist: Ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε ένα σπρέι 

Face mist: Ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε ένα σπρέι 

Το face mist θα γίνει το πιο απαραίτητο προϊόν στο νεσεσέρ σας.

Είτε θέλετε να ηρεμήσετε το ερεθισμένο σας δέρμα, είτε να φωτίσετε τη θαμπή επιδερμίδα σας ή απλά να τονώσετε τη διάθεσή σας, μερικοί ψεκασμοί με ένα face mist θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ένα ενυδατικό mist θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να έχει στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας.

Εκτός από το να προσθέτουν μια φυσική, δροσερή λάμψη στο μακιγιάζ σας, τα face mist μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σας φίλος σας αν έχετε ξηρό δέρμα, αν φαίνεστε λίγο χάλια μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο ή αν απλά θέλετε μια γρήγορη ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα ενυδατικό σπρέι είναι ο σωστός τρόπος όταν η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από μια μικρή αναζωογόνηση, χωρίς να απαιτείται ντους.

Τα mists έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μόνο σε επιφανειακά στρώματα δέρματος. Ωστόσο, ενώ μια κρέμα ή τζελ τείνουν να παρέχουν ένα πιο στιβαρό στρώμα περιποίησης της επιδερμίδας, τα face mists είναι μια εξαιρετική αναπλήρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας ως δροσιστικό ενυδατικό μέσο ή για να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία UV το καλοκαίρι.

Kαι μην ξεχνάτε πως κάνοντας τις αγορές σας από το SHOPFLIX.gr έχετε δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς.

7+1 face mists που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

Face Mist Harites Ενυδάτωσης 100ml

Η ζέστη και η υγρασία αφυδατώνουν το δέρμα. Το Hydor είναι ένα δροσιστικό νερό που μετατρέπεται σε νέφος μικροσκοπικών σωματιδίων για άμεση ενυδάτωση. Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης. Αποτέλεσμα; Ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Face Water Jurlique Calendula Redness Rescue 

Η Αντιγηραντική λοσιόν Calendula Redness Rescue Calming Mist της Jurlique εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Jurlique Comfort Complex και εκχύλισμα Καλέντουλας μειώνει την «ερυθρότητα», ανακουφίζει και αποκαθιστά την φυσική άμυνα της επιδερμίδας σας.

Η σύνθεσή της περιλαμβάνει εκχυλίσματα Αλόης και Λιναρόσπορου που βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και της διαύγειας της επιδερμίδας και άρωμα από φρέσκο αγγούρι και χαμομήλι που τονώνει τις αισθήσεις.

Η Calendula Redness Rescue Calming Mist της Jurlique ενυδατώνει και ηρεμεί τις ξηρές επιδερμίδες.

Ψεκάστε την Calendula Redness Rescue Calming Mist της Jurlique απευθείας στο πρόσωπο ή εναλλακτικά στα χέρια και πιέστε απαλά πάνω στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ.

Face Mist Shiseido Internal Power Resist Treatment Softener Enriched 150ml
Eίναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα σας.

Η αποκλειστική τεχνολογία Internal Power Resist ενισχύει και προστατεύει το δέρμα ενώ τα επώνυμα ιαπωνικά συστατικά παρέχουν οφέλη αφαίρεσης λιπαρότητας.

Face Water Jurlique για Ενυδάτωση 50ml

Το Jurlique Rosewater Balancing Mist, ένα εξισορροπιστικό και ενυδατικό σπρέι, βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος, τονώνει και αναζωογονεί, αφήνοντας την αίσθηση της ανανέωσης και φρεσκάδας.

Εφαρμόστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για μια αναζωογονητική ώθηση ενυδάτωση.

Face Water Mario Badescu Ενυδάτωσης Aloe, Adaptogens & Coconut Water Facial Spray 236ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη αναζωογόνηση για το πρόσωπό σας με το Face Water Mario Badescu, ένα μοναδικό σπρέι που συνδυάζει την ενυδατική δύναμη της αλόης, των προσαρμογόνων και του νερού καρύδας.

Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτό το σπρέι προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή και λαμπερή.

Η σύνθεση του, εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά, προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας, ενώ τα προσαρμογόνα βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από το στρες και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση, το σπρέι αυτό είναι ο τέλειος σύμμαχος για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και ακτινοβόλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Mist La Roche Posay Ενυδάτωσης Thermal Spring Water για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 50ml
Ιαματικό Μεταλλικό Νερό για εξισορρόπηση, αναζωογόνηση και καταπράυνση, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή.
Υγρό Ενυδάτωσης Προσώπου Caudalie Beauty Elixir 100ml
Tο Beauty Elixir της Caudalie, είναι ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Αναδεικνύει την λάμψη της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί το μακιγιάζ.

Ανακαλύψτε τους πολλούς τρόπους χρήσης του Beauty Elixir:

-Το πρωί, ως τονωτικό.
-Αμέσως μετά την εφαρμογή του foundation, σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ώρες.
-Χρησιμοποιώντας το οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, συσφίγγει τους πόρους και δίνει μια ώθηση λάμψης στη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα.
-Μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ το βράδυ, καθαρίζει την επιδερμίδα.

Λοσιόν Εξυγίανσης Προσώπου Caudalie Vinopure Lotion Purifiante για Επιδερμίδα με Τάσης Ακμής 200ml

Tο Vinopure Toner στοχεύει στο να σφίξει τους πόρους, να μειώσει τις ατέλειες και να ελέγξει τη λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό, ματ, καθαρό και φωτεινό.

Είναι σχεδιασμένο για το δέρμα που τείνει να αναπτύσσει ακμή, στοχεύοντας σε ατέλειες, μεγαλύτερους πόρους, μαύρα στίγματα και λιπαρό δέρμα.

Το Vinopure Toner περιέχει επίσης οργανικό νερό τριαντάφυλλου, το οποίο είναι γνωστό ότι βοηθά στην πρόληψη της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος και στην ορατή βελτίωση της λάμψης του δέρματος.

Και τώρα που πλησιάζει η Black Friday είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσετε τα προϊόντα ομορφιά σας.

Ό,τι  και αν ψάχνετε για την περιποίηση προσώπου θα το βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και μην ξεχνάτε πως έχετε δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς.

Only in

Ζαλίζουν οι τιμές στα ακίνητα – Δείτε τις περιοχές φιλέτα

Η τιμές στα ακίνητα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο καυτά ζητήματα στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024