Στο επίκεντρο της δημοσιότητας ο Δήμος Χαλκιδαίων αλλά για τους λάθους λόγους, αφού για ακόμη μια φορά, πλήττεται ο Δήμος από βανδαλισμούς. Να θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν, έχουν υπάρξει φθορές και βανδαλισμοί στο δημόσιο χώρο και σε διάφορες υποδομές της πόλης.

Αυτή την φορά, ο Δήμος Χαλκιδαίων αναφέρει διάρρηξη στο εργοτάξιο του Δήμου. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής:

«Διάρρηξη στο εργοτάξιο της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων διέπραξαν χθες, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, άγνωστοι δράστες, προκαλώντας φθορές και κλοπές εξοπλισμού, καυσίμων και εργαλείων του εργοταξίου.

Ο Δήμος Χαλκιδεών έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και θα προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και να βρεθούν οι υπαίτιοι.
«Είναι πολλοστή φορά που βανδαλίζεται δημοτική περιουσία του Δήμου Χαλκιδεών. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές σε καμία περίπτωση και θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους και την ομαλή λειτουργία του εργοταξίου της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων. Θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθούν οι υπαίτιοι.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

*πηγή φωτογραφιών, δήμος Χαλκιδαίων