Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση Κασσελάκη σε Κουμουνδούρου: Σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Κασσελάκη σε Κουμουνδούρου: Σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Με άρθρο από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απαντά το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το μπλόκο στην υποψηφιότητά του

Απάντηση στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου περί «άμεσα εφαρμοστέας και αμετάκλητης» απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής για το μπλόκο στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη εξέδωσε το γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «μετά τη σημερινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που ξεκαθαρίζει ότι «είναι εδώ» και ότι θα διεκδικήσει από το Συνέδριο την ακύρωση των αβάσιμων αποφάσεων της ΚΕ, κάποιοι -υπό το κράτος πανικού- έσπευσαν να αλλοιώσουν ακόμη κι αυτή την απόφαση του Σαββάτου που οι ίδιοι έλαβαν».

Στη συνέχεια από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνεται ότι «με σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δήθεν «αμετάκλητη» απόφαση όσον αφορά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη»

«Οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μην γίνουν φαιδρή κανονικότητα»

Ακολούθως η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη πρόσθεσε πως «να υπενθυμίσουμε πως το άρθρο 20 του Καταστατικού είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού».

Τέλος, το γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε σκωπτικά πως «ας ευχηθούμε οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μην γίνουν η φαιδρή κανονικότητα που κάποιοι επιζητούν».

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024