Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πούλου: Ο Κασσελάκης για έμενα εξακολουθεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πούλου: Ο Κασσελάκης για έμενα εξακολουθεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλεύτρια Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφέρθηκε στους λόγους που παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Βλέποντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια μεγάλη αποδοχή στη βάση του κόμματος θεωρώ ότι αυτό ήταν ένας λόγος να αποκλειστεί με κάθε τρόπο, υπογράμμισε η βουλεύτρια Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώτα Πούλου.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Πούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, «138 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από τα 295 αποκλείουν τον πρόεδρο Κασσελάκη να είναι εκ νέου υποψήφιος, άρα πρόκειται για μια μειοψηφία, η οποία αποφασίζει για τόσο σοβαρά θέματα».

Ακολούθως η βουλεύτρια Βοιωτίας τόνισε πως «για εμένα ο Στέφανος Κασσελάκης εξακολουθεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος».

Οι λόγοι που παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή

Όσον αφορά την προ ημερών παραίτησή της από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε πως αυτό έπρεπε να το είχε κάνει από τον Σεπτέμβριο.

«Παραιτούμενη από την Κεντρική Επιτροπή, παραιτούμαι ταυτόχρονα και από διάφορα όργανα του κόμματος, όπως η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή για το Συνέδριο, η Οικονομική Επιτροπή του κόμματος, η Επιτροπή που θα διοργανώσει όλες τις εκδηλώσεις για το Συνέδριο, άρα δεν θα μπορούσα να συνυπάρχω με συντρόφους, οι οποίοι είχαν αποφασίσει πριν από οποιαδήποτε άλλη συζήτηση», υπογράμμισε.

Η Γιώτα Πούλου ξεκαθάρισε πως παραμένει απλό μέλος του κόμματος, ενώ, όσον αφορά στην κοινοβουλευτική της ιδιότητα σημείωσε ότι «δεν πρόκειται εγώ να αφαιρέσω το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Με το καταστατικό δεν προβλέπεται έκπτωση του προέδρου»

Είπε ακόμη ότι πιστεύει πως «η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής ταυτόχρονα με την εκλογή του προέδρου είναι δέσμευση από το καταστατικό μας, δεν έχει αλλάξει. Επιπλέον με το καταστατικό δεν προβλέπεται έκπτωση του προέδρου».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη περί παρατράγουδων, η Γιώτα Πούλου σημείωσε πως «με ξαφνιάζει πάρα πολύ τελευταία η με αυτά που λέει, είναι σαν να ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο το οποίο καταλήγει στο να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από το να είναι υποψήφιος»

Only in

Το ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο και η εναλλακτική του εσωτερικού δημοψηφίσματος

Δίπλα στο βασικό σενάριο της ανατροπής στο Συνέδριο των αποφάσεων της καθαίρεσης και της απόρριψης της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου τρέχει και ένα για δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024