Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Καμπάτσο με Μπασκόνια – Αμφίβολος ο Γκαρούμπα για Παναθηναϊκό

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Καμπάτσο με Μπασκόνια – Αμφίβολος ο Γκαρούμπα για Παναθηναϊκό

Ο Καμπάτσο είναι τιμωρημένος από τη Euroleague, ενώ o Γκαρούμπα παραμένει εκτός και είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/10).

Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν θα ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αυριανή (15/10) αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την 3η ημέρα της Euroleague, αφού η έφεση κατά της ποινής μιας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στον Αργεντινό γκαρντ δεν είχε αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καμπάτσο είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 5.000 ευρώ, καθώς αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ στην πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, όταν απαίτησε από τους διαιτητές να καταλογίσουν σε παίκτη των Βαυαρών φάουλ κι ενώ οι «άρχοντες του αγώνα» θεώρησαν πως προσπάθησε να το εκμαιεύσει (flopping). Τότε, ο 33χρονος διεθνής κινήθηκε απειλητικά προς τον έναν εκ των τριών διαιτητών χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις.

Αρχικά επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στον Καμπάτσο, ωστόσο ο παίκτης και η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσαν έφεση κατά της τιμωρίας του. Η Euroleague γνωστοποίησε σήμερα (14/10) ότι ο αρμόδιος δικαστής εξέτασε την έφεση και αποφάσισε να επικυρώσει την αρχική τιμωρία, με αποτέλεσμα ο Καμπάτσο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Πάντως, ο έμπειρος άσος θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού της Ρεάλ, Τσους Ματέο, για την αναμέτρηση της Πέμπτης (17/10) με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη.

Εκτός με Μπασκόνια, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Στο μεταξύ, και ο Ουσμάν Γκαρούμπα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Ρεάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις απουσίες της «βασίλισσας» έχει προστεθεί και ο Αντρές Φελίς, ο οποίος υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι και αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου.

Only in

Η αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Εμπαπέ στη Σουηδία (pics)

H αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού γυναίκας σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη όπου διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του το ίδιο διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024