Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η παρακάμερα από τη σαρωτική νίκη επί του Άρη (vid)

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα από τη σαρωτική νίκη επί του Άρη (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τον Άρη για τη Stoiximan GBL.

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι απέναντι στον Άρη το απόγευμα της Κυριακής για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, κάνοντας την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, από την οποία ξεχωρίζουν οι μικροί φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, αλλά και ο καταιγιστικός ρυθμός που είχε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο χθεσινό παιχνίδι.

Δείτε την παρακάμερα:

Μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα ο Μιλουτίνοφ – Κανονικά γυμνάστηκε και ο Πετρούσεφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με ευχαρίστηση να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από αρκετές μέρες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έλειψε εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε πάθει σε προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Φυσικά λόγω της απουσίας θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για αυριανό αγώνα με την Αρμάνι στο ΣΕΦ, αλλά σκοπός είναι να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα της «διαβολοβδομάδας» την Εφές την Παρασκευή.

Εκτός από τον Μιλουτίνοφ, παρών στην σημερινή προπόνηση ήταν και ο Φίλιπ Πετρούσεφ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Εκτός προπόνησης έμειναν οι τραυματίες Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και ο Κίναν Έβανς που είναι ο μόνιμος απών από τις ομαδικές προπονήσεις εξαρχής, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα τέλη του τρέχοντος έτους

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024