Σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός βρέθηκε ανάμεσα στις ειδικές βραβεύσεις, με τους Ερυθρόλευκους να τιμούνται για την κατάκτηση του Conference League.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του Ολυμπιακού βρέθηκαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος και ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Μάλιστα στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Αντώνης Παπακανέλλος, ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Youth League αλλά και στέλεχος πλέον της πρώτης ομάδας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Το event έγινε παρουσία δύο άλλοτε Πρωθυπουργών, των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού είχε μία συνομιλία πριν από την έναρξη.

Ο Ολυμπιακός με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και γέμισε με χαρά και περηφάνια ολόκληρη τη χώρα. Μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, που φέρει πάνω της τη σφραγίδα του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μια δικαίωση για τον ίδιο και ολόκληρο τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, με τους Ερυθρόλευκους να γράφουν ιστορία και να περνούν στο πάνθεον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μια ιστορική στιγμή για τη χώρα, με τον Ολυμπιακό να στέφεται Κυπελλούχος Ευρώπης στους άνδρες, έχοντας μάλιστα λίγες εβδομάδες νωρίτερα κατακτήσει και το UEFA Youth League στους Νέους.