Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Εθνική: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ιρλανδία για το Nations League.

Με γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου η Εθνική ομάδα επικράτησε της Ιρλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, για την 4η αγωνιστική της League B του Nations League.

Στο 48’ ο Μπακασέτας συνεργάστηκε άψογα με τον Τζόλη και με σουτ με το δεξί από το ύψος της περιοχής  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεχερ για το 1-0 της Εθνικής. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+1’), ο Μάνταλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κέλεχερ, τον απέφυγε, μπήκε περιοχή και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 2-0.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Ιρλανδία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, καθώς είχε τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κέλεχερ, όμως, να αποκρούει εντυπωσιακά.

Με αυτή τη νίκη η γαλανόλευκη έκανε το 4/4 στον όμιλο και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 πόντους, με την Αγγλία να είναι στη δεύτερη με 9 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιρλανδία που έμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ τελευταία συνεχίζει να είναι η Φινλανδία, που μετράει μόνο ήττες στον όμιλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Αγγλία, σε ένα ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου (21:45), ενώ στην 6η και τελευταία στροφή του φετινού Nations League η γαλανόλευκη θα παίξει εκτός έδρας με την Φινλανδία. Το παιχνίδι θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου (19:00).

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024