Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς με την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τόμας και Γιόνι έβγαλαν μέρος του προγράμματος, οι Ζίβκοβιτς και Μπάμπα προπονήθηκαν ατομικά, ενώ θεραπεία έκαναν οι δύο τερματοφύλακες, Κοτάρσκι και Τσιφτσής. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση και σιρκουί με μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην τακτική και τα τελειώματα, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Την Τρίτη (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30, με τους Ασπρόμαυρους να ανεβάζουν ρυθμούς και να κινούνται πλέον σε ρυθμούς… ΑΕΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα ρεπό τελείωσαν, οι διεθνείς επιστρέφουν και στο αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησαν από το απόγευμα της Δευτέρας (14.10) την προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση και σιρκουί με μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην τακτική και τα τελειώματα, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπάμπα έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ οι Ντόμινικ Κοτάρσκι και Αντώνης Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Την Τρίτη (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024