Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Eλπίδες: Και εδώ μια κόκκινη γενιά

Eλπίδες: Και εδώ μια κόκκινη γενιά

O Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε στην Εθνική Ελπίδων αρκετούς παίκτες που βγήκαν από το γνωστό εξαιρετικό …εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών: την ακαδημία του Ρέντη.

Σημαντικό είναι το ραντεβού της εθνικής Ελπίδων το απόγευμα της Τρίτης. Αντίπαλος η ισχυρή Κροατία εκτός έδρας και έπαθλο ένα εισιτήριο που οδηγεί στην τελική του Euro 2025. Είτε ως δεύτερη στον όμιλο (πρώτη η Πορτογαλία) είτε μέσω των μπαράζ.

Kατά καιρούς βγαίνουν δυνατές φουρνιές πιτσιρικάδων, προχωρούν έως και το τέλος της διαδρομής, οπότε συνήθως κάτι αξιόλογο έχουμε να περιμένουμε από τα νιάτα. Ισως, μάλιστα, αυτή τη φορά να προκύπτουν ξανά ελπίδες πως θα εξελιχθούν παραπάνω τα ταλέντα της ομάδας μας, ενός συνόλου που καθοδηγεί ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Κύριο στοιχείο των κλήσεων του προπονητή; Μοιάζει να ποντάρει στην ομοιογένεια ή αν προτιμά κάποιος να το δει διαφορετικά, επέλεξε αρκετούς παίκτες που βγήκαν από το γνωστό εξαιρετικό …εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών: την ακαδημία του Ρέντη.

Κάπως έτσι , βλέπουμε τον Αλέξη Καλογερόπουλο που τώρα παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Βόλο, , τον Ισίδωρο Κουτσίδη του Ολυμπιακού , τον επίσης Ερυθρόλευκο Απόστολο Αποστολόπουλο που αγωνίζεται αριστερά ακόμη και με την πρώτη ομάδα, τον Φώτη Κίτσο που αυτή τη σεζόν ανήκει στην Ομόνοια, τον Θανάση Κουτσογούλα που αναζητά εμπειρίες στον Πανσερραϊκό αλλά και τους Φάνη Μπακούλα, Χρήστο Μουζακίτη και Χαράλαμπο Κωστούλα. Μάλιστα, οι τρεις τελευταίοι έχουν τα γαλόνια της κατάκτησης του Youth League με τον Ολυμπιακό πριν από λίγους μήνες στη Νιόν, άρα έρχονται με επιπλέον διεθνείς παραστάσεις και με το ηθικό τους στα ουράνια!

Ο Μπάμπης Κωστούλας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αξίζει να θυμίσει κάποιος, πως στο πρόσφατο φιλικό της εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο τη Σλοβακία, ο υπέροχος φορ Κωστούλας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απ’ ευθείας σουτ πάνω στην κίνηση!

Και ακόμη συζητείται η ωραία του κίνηση. Αν εδώ προσθέσουμε τους Γιώργο Κούτσια (Σικάγο Φάιερ) και Στέφανο Τζίμα (Νυρεμβέργη), διαπιστώνουμε πως επιλογές υπάρχουν πολλές, μένουν οι κατευθύνσεις και βέβαια οι σωστές κινήσεις ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και τελικά η πρόκριση σε μια σημαντική διοργάνωση.

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024