Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μια εθνική με αδιάκοπη ένταση και μοναδικό πάθος

Μια εθνική με αδιάκοπη ένταση και μοναδικό πάθος

Η εθνική έδειξε και πάλι νοοτροπία νικητή και ποδοσφαιρική λύσσα μέσα στο γήπεδο

Και τώρα τελικός με την Αγγλία. Η εθνική τα κατάφερε ξανά. Παρέμεινε πρώτη και αξιοποίησε τη νίκη στο Λονδίνο. Με νωπή την τραγωδία με τον Μπάλντοκ η «γαλανόλευκη» έδειξε ότι έχει αλλάξει. Κέρδισε το ματς με τον Ιρλανδούς πανάξια. Έβγαλε μια ένταση που σπάνια είχαμε δει από την ομάδα. Πίεση, κυκλοφορία, φάσεις. Κυριαρχικό παιχνίδι. Ψάχνεις να βρεις αντίστοιχη εμφάνιση σε διάρκεια και ποιότητα και δύσκολα τα καταφέρνεις.

Η Ελλάδα με το 2-0 επί της Ιρλανδίας στο πλαίσιο του UEFA Nations League, συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στη διοργάνωση. Το παιχνίδι διεξήχθη σε υψηλό επίπεδο έντασης, με την ελληνική ομάδα να επιδεικνύει σταθερή αμυντική γραμμή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Η ελληνική ομάδα για όλο σχεδόν το ματς κατάφερε να κυριαρχεί στο κέντρο, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και αποτρέποντας τις επιθέσεις των Ιρλανδών.

Η νίκη αυτή την φέρνει πιο κοντά στην κορυφή του ομίλου και στη διεκδίκηση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του Nations League.

Αυτή η επιτυχία ενισχύει τις ελπίδες της Ελλάδας για παρουσία (τουλάχιστον) στα πλεϊ οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ και δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του αγώνα με την Αγγλία όπου θα κριθεί και η πρωτιά. Το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, και οι τέσσερις σερί νίκες αποδεικνύουν την πρόοδό της.

Μετά τη νίκη αυτή, οι Έλληνες φίλαθλοι ανυπομονούν για την επόμενη πρόκληση της ομάδας τους, ελπίζοντας ότι η εθνική θα συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πάθος και την ίδια τακτική προσήλωση. Οι επόμενοι αγώνες θα κρίνουν αν η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά η δυναμική που έχει αναπτύξει μέχρι στιγμής είναι πολύ ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

Η στήριξη του κόσμου προς την Εθνική Ελλάδος είναι εμφανής στους αγώνες του Nations League, καθώς οι φίλαθλοι έχουν αγκαλιάσει την ομάδα με πάθος. Οι επιτυχίες της Εθνικής έχουν επαναφέρει την ελπίδα και την περηφάνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και οι οπαδοί δείχνουν αφοσίωση και υποστήριξη τόσο στα γήπεδα όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων. Αυτή η ενέργεια από τον κόσμο δίνει στους παίκτες φτέρα, ενισχύοντας την προσπάθειά τους για επιτυχία και πρόκριση σε μεγάλες διοργανώσεις.

H νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε. Η Εθνική έκανε πολλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ανταμείφθηκε κι αυτό θα την άγχωνε σε άλλες περιπτώσεις. Έδειξε χαρακτήρα όμως και το καθάρισε το ματς. Δεν περίμενε, δεν έπαιξε παθητικά, αλλά έπαιζε με ποδοσφαιρική λύσσα, με πάθος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Ιρλανδούς. Δεν έγινε ξαφνικά… Ισπανία, αλλά γέμισε με ελπίδα και ενθουσιασμό όλους τους Έλληνες. (Πολύ) καιρό είχαμε να το ζήσουμε…

Only in

Ραντεβού Κασσελάκη στο Συνέδριο – Ενας μήνας μέχρι τη διάσπαση και οι ουδέτεροι

Το διχαστικό κλίμα έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ και η απόρριψη από υποψήφιος δεν πτοεί τον Στέφανο Κασσελάκη που τρέχει κανονικά την υποψηφιότητα του ως «Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024