Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπακασέτας: Ποιότητα και ήθος (vid)

Μπακασέτας: Ποιότητα και ήθος (vid)

Δεν νοιάζεται αν οι κάμερες τον δείχνουν να συγκινείται ή και να δακρύζει καθώς αναλογίζεται τι έζησαν όλοι στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Ισως δεν θα υπήρχε καταλληλότερος άνθρωπος για να «υπογράψει» τη νίκη της εθνικής επί της Ιρλανδίας, από τον Τάσο Μπακασέτα. Όχι μόνο επειδή είναι ο αρχηγός της ομάδας. Αλλά κυρίως γιατί έπεισε αυτά τα 24ωρα πως είναι ο καπετάνιος στα αποδυτήρια, αυτός που δίνει τον τόνο και με τον τρόπο βάζει φρένο στα όποια «κακώς κείμενα» πάνε να δημιουργηθούν.

«Κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγωδία γράφοντας και λέγοντας αστειότητες, αφήνοντας υπονοούμενα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί πάνω από όλους και από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. Αυτό μερικοί δεν το έχουν καταλάβει και αποτελεί πραγματικά πολύ μεγάλη ντροπή τα όσα είδαμε πριν από το παιχνίδι».

Ηταν οι ακριβείς ατάκες του Τάσου Μπακασέτα αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στην Αγγλία. Στο Γουέμπλεϊ γράφτηκε ιστορία, αλλά ο «Μπάκα» δεν στάθηκε εκεί, πήγε παραπέρα, με τον τρόπο του έβαλε στις θέση τους όλους όσοι επιχείρησαν να γράψουν το πολύ παραπάνω με αφορμή τον χαμό του Μπάλντοκ.

Και κόντρα στην Ιρλανδία, αυτός ο γνήσιος αριστεροπόδαρος, με ένα δεξί «σκροπ» έκανε το 1-0 -πλέον ο δρόμος για την πρωτιά είναι ορθάνοιχτος.

Όταν δε φίλησε στον αέρα το μαύρο περιβραχιόνιο ο κάπτεν, άπαντες αισθάνθηκαν περηφάνεια γιατί αυτός που παίκτης που μοιάζει με ήρεμη δύναμη, μπορεί και περνά κάθε είδους μήνυμα και παράλληλα είναι άκρως συναισθηματικός. Δεν νοιάζεται αν οι κάμερες τον δείχνουν να συγκινείται ή και να δακρύζει καθώς αναλογίζεται τι έζησαν όλοι στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Μια εθνική που πλέον πρέπει να νιώσει τη μεγαλοπρέπειά της. Να την πιστέψει. Να ανέβει ψηλότερα γιατί μπορεί. Ούριος άνεμος στα πανιά υπάρχει έτοιμος να την ταξιδέψει και ακόμη δεν γνωρίζουμε πού θα φτάσει.

Όταν όμως έχεις την πολυτέλεια να παίζεις χωρίς τον Ιωαννίδη που ο ΠΑΟ αρνήθηκε προτάσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα ο Τσιμίκας της σπουδαίας Λίβερπουλ έρχεται από τον πάγκο λόγω της ασθένειας που πρόσφατα τον ταλαιπώρησε, αντιλαμβάνεσαι πως σε τέτοιες συνθήκες «γεννιούνται » παραπάνω παίκτες έτοιμοι για προσφορά. Μεγαλώνει το ρόστερ! Μια εθνική που αποκτά την ταμπέλα «ένας για όλους και όλοι για έναν»!

Only in

«Αντίο γκαζόν»; – Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τον σχεδιασμό για πράσινο αστικό τοπίο

Από τους κήπους των σπιτιών μέχρι τα δημόσια πάρκα, η ταχέως επιδεινούμενη κλιματική αλλαγή οδηγεί σε επανασχεδιασμό των χώρων πρασίνου του αστικού τοπίου στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024