Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Επιβάτιδα πτήσης ξέχασε το κινητό της και ζήτησε… να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο

Επιβάτιδα πτήσης ξέχασε το κινητό της και ζήτησε… να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο

Μία αρκετά περίεργη απαίτηση είχε επιβάτιδα πτήσης, που όταν αντιλήφθηκε ότι έλειπε το κινητό της, ζήτησε να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο

Αρκετά επίμονη ήταν μια επιβάτιδα πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Frontier, από το Σαν Ντιέγκο προς το Λας Βέγκας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει το κινητό της στο αεροδρόμιο, ζήτησε από τον πιλότο να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο!

Το περιστατικό

Η γυναίκα που βρισκόταν στην πτήση από Σαν Ντιέγκο προς Λας Βέγκας των ΗΠΑ ξεκίνησε να δημιουργεί σκηνή αντιλαμβανόμενη ότι ξέχασε το κινητό της, ενώ δεν αρκέστηκε εκεί, αλλά υποστήριξε ότι αρνήθηκαν το αίτημά της λόγω του χρώματος του δέρματός της.

«Αν ήμουν λευκή και με κοστούμι, θα σταματούσες το αεροπλάνο», ακούστηκε να λέει σε ένα βίντεο στο Tiktok.

Η γυναίκα συνέχισε την περίεργη συμπεριφορά της λέγοντας ότι είναι η πρόεδρος της χώρας: «Γέλα τώρα, είμαι η Πρόεδρος ολόκληρης αυτής της χώρας. Δείτε τις ειδήσεις της τηλεόρασης. Πρέπει να κατέβω από αυτό το αεροπλάνο και σας λέω ευθέως να μην πάτε ξανά εναντία σε κανέναν λόγω του χρώματος του δέρματός του».

Παράλληλα, μερίμνησε ώστε να στείλει τις καταγγελίες στην ίδια την Frontier Airlines, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Πρόσθεσε ότι όποιος κορόιδευε τις ατάκες της θα «μεταφερόταν σε ένα σκάφος» ή θα «λήξει» λόγω των εξουσιών της. «Είμαι ένας κυρίαρχος κυβερνήτης εδώ στην κυβέρνηση», ισχυρίστηκε, προκαλώντας το γέλιο των επιβατών, που όπως ήταν φυσικό δεν πίστευαν όσα έλεγε.

@jenskilicious #Sandiego to #lasvegas lady goes crazy for forgetting her phone at the gate area. She blames #frontierair 😂 First part is cut off, but she got crazier and claimed to the the president of the country and then that she was an affirmed soverign ruler in the government and owns 7 continents 😵‍💫☠️#frontierairlines ♬ original sound – Jen Ski

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024