«Ω Θεέ μου, αυτό είχε πλάκα». Με αυτή την αποστομωτική απάντηση η πριγκίπισσα της ποπ Ολίβια Ροντρίγκο καθησύχασε το κοινό μετά το περιστατικό που άφησε τους πάντες άφωνους.

Η 21χρονη Ροντρίγκο εξαφανίστηκε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης στην Rod Laver Arena την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη.

Η Ροντρίγκο περπατούσε πάνω στη σκηνή όταν έπεσε κατά λάθος μέσα σε μια καταπακτή.

Με τον αέρα της Gen Z σιγουριάς, η Ροντρίγκο σχολίασε χιουμοριστικά το ατυχές συμβάν.

Αστειευόμενη με την πτώση της, και σίγουρη πλέον ότι δεν τραυματίστηκε, η Ροντρίγκο βρήκε το χιούμορ της ως επαγγελματίας του θεάματος.

«Ουάου, μερικές φορές, απλά υπάρχει μια τρύπα στη σκηνή. Δεν πειράζει» είπε.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο πλήθος καλώντας τους στο πάρτι της βραδιάς της: «Εντάξει, πού είχα μείνει; Πώς τα πάμε απόψε, Μελβούρνη;».

@livbedumb #subtleforeshadowing ♬ QKThr – Aphex Twin

Στη συνέχεια η Ροντρίγκο έκανε ανάρτηση στο TikTok διακωμωδώντας το περιστατικό.

Η ανάρτηση της είχε το όλο νόημα hashtag #subtleforeshadowing.

Αυτή την περίοδο η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία της Guts με την Gen Z να την αποθεώνει.

Η δύναμη της Ροντρίγκο

Η 21χρονη που έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα streams στο Spotify των ΗΠΑ της χρονιάς, έχει αναδυθεί σε μια από τις πλέον επιδραστικές σταρ της Gen Z.

Η Ροντρίγκο έχει υποστηρίξει ανοικτά την Κάμαλα Χάρις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει διαθέσει δωρεάν επείγουσα αντισύλληψη σε ορισμένες από τις συναυλίες της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Η κίνηση της είναι στα πλαίσια της τρέχουσας πρωτοβουλίας της Fund 4 Good, η οποία είναι μια «παγκόσμια πρωτοβουλία που δεσμεύεται να οικοδομήσει ένα δίκαιο και ισότιμο μέλλον για όλες τις γυναίκες, τα κορίτσια και τους ανθρώπους που αναζητούν την ελευθερία της αναπαραγωγικής υγείας», σύμφωνα με τον ιστότοπο του ιδρύματος.