Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
O Σόν Μέντες νιώθει πλέον καλύτερα μέσα στο δέρμα του

O Σόν Μέντες νιώθει πλέον καλύτερα μέσα στο δέρμα του

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Interview ο Σον Μέντες μιλάει για την επούλωση, τη θεραπεία και την ενηλικίωση που του έσωσε τη ζωή

Μιλώντας με τον συνάδελφο του και μουσικό Τζον Μάγιερ ο Καναδός Σον Μέντες τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για την αποχή του από τον κόσμο των προβολέων μετά από τα προβλήματα ψυχικής υγείας, το επερχόμενο (ομότιτλο) άλμπουμ του, την «ενηλικίωση» και την συμφιλίωση με τον πραγματικό εαυτό του.

Ο 25χρονος Μέντες εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του τελευταίου άλμπουμ, κατάφερε να «επιστρέψει περισσότερο στον εαυτό του».

Μιλώντας στον 46χρονο Μάγιερ, ο πολυβραβευμένος Μέντες είπε ότι επιτέλους μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε -το κόστος της φήμης ήταν βαρύ για τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό και μοντέλο που αναδείχθηκε μέσα από την εφαρμογή Vine το 2013 με τα cover του- μπόρεσε επιτέλους να «συνδεθεί» με τον πραγματικό εαυτό του. «Νιώθω επιτέλους καλύτερα μέσα στο δέρμα μου» είπε.

«Αυτή η διαδικασία μου σύστησε ξανά το χιούμορ στη ζωή μου. Πλέον δεν με παίρνω και πολύ στα σοβαρά. Δεν νιώθω ότι κάθε μέρα που ξυπνάω πρέπει να υποδυθώ το ρόλο του Σον. Απλώς ξυπνάω ως αυτός» πρόσθεσε.

Όταν ο Mάγιερ τον ρώτησε τι είναι πιο πολύτιμο στη νέα ζωή του, ο Μέντες εξήγησε ότι μέσα από την «επανεκκίνηση» σε αυτό που πραγματικά είναι, του αρέσει περισσότερο. «Πλέον δεν ζω στα άκρα» υπογράμμισε.

«Πλέον δεν με παίρνω και πολύ στα σοβαρά. Δεν νιώθω ότι κάθε μέρα που ξυπνάω πρέπει να υποδυθώ το ρόλο του Σον. Απλώς ξυπνάω ως αυτός»

«Όταν ζεις τον πρώτο σου χωρισμό, αισθάνεσαι ότι ξαφνικά έχεις όλες τις απαντήσεις του κόσμου. Λες, ‘Έι, φίλε, τα έχω δει όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή» είπε ο Μέντες. Η σχέση του με την Camila Cabello είχε διάρκεια και σημάδεψε και τους δύο. Οι δυό τους χώρισαν μετά από χρόνια σχέσης το 2021, επανασυνδέθηκαν και ξαναχώρισαν το 2023.

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, αν κάποιος με ρωτούσε, ‘Ποιος νομίζεις ότι είναι ο νούμερο ένα λόγος που νιώθεις γενικά καλύτερα αυτές τις μέρες;’ θα απαντούσα πρώτα τη θεραπεία και δεύτερον, το να μην παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά» είπε.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνεις όσα έχεις ζήσει, αλλά όλα όσα έχεις παλέψει φαίνονται να είναι η φυσική πρόοδος στην κατανόηση της ενηλικίωσης» πρόσθεσε ο Μάγιερ.

Η αποχώρηση και η επούλωση

Το καλοκαίρι του 2022 και στην προσπάθειά του να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία, ο τραγουδιστής Σον Μέντες ανέβαλλε την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία του.

Ο 23χρονος τότε ερμηνευτής έχει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία στη μουσική του καριέρα, ωστόσο το άγχος και η πίεση τον τσάκισαν.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Page Six, ο Σον Μέντες έφτασε σε οριακό σημείο και έπρεπε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, για να ανασυγκροτηθεί.

«Μου ραγίζει την καρδιά που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των συναυλιών μου», ανακοίνωσε στο κοινό του με ανάρτησή του στο Instagram.

«Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ήμουν έτοιμος να βουτήξω ξανά, αλλά η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς, τα διόδια του δρόμου και η πίεση με έχουν καταβάλει και έχω φτάσει σε οριακό σημείο. Μόλις υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, υπόσχομαι ότι θα σας ειδοποιήσω. Σας αγαπώ» πρόσθεσε.

Διαβάστε τη συζήτηση του με τον Τζον Μάγιερ εδώ.

Only in

Μονή Αββακούμ: Μετά τις «καρατομήσεις» μοναχοί απειλούν με βιβλίο «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου»

Ξεκινά έρευνα για δύο ακόμα μοναχούς, ενώ έρχονται στο φως διάλογοι που «καίνε»: «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να λέει αρχιμανδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024