Μια υπάλληλος βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ένας πρόεδρος πέρασε από ένα McDonald’s στη Τζόρτζια το Σαββατοκύριακο – αλλά δεν ήταν ακριβώς ο άνθρωπος που νόμιζε ότι ήταν. Ενώ έκανε προεκλογική εκστρατεία για την Κάμαλα Χάρις την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον πέρασε από την αλυσίδα fast food και ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαρισμένη υπάλληλο.

«Είσαι ο Τζο; Κύριε Τζο», ρώτησε ο υπάλληλος τον 78χρονο Κλίντον, ο οποίος φορούσε ένα σακάκι με την ένδειξη “USA” στο πίσω μέρος. Η υπάλληλος χρειάστηκε μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει ότι δεν επρόκειτο για τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αλλά για τον 42ο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

«Μπιλ; Ω, Θεέ μου! Γεια σου Μπιλ»

Διορθώνοντας το λάθος της η υπάλληλος είπε: «Μπιλ; Ω, Θεέ μου! Γεια σου Μπιλ!» Στη συνέχεια έτρεξε γύρω από τον πάγκο για να δώσει στον πρώην πρόεδρο μια μεγάλη αγκαλιά. Έχοντας τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλον, η γυναίκα ζήτησε από έναν συνάδελφο υπάλληλο να βγάλει μια φωτογραφία και είπε: «Αυτός είναι ο Μπιλ, όλοι σας».

Ο Angel Ureña, συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον, κατέγραψε την συνάντηση και την μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter). «Το αφεντικό έτρεχε για την @KamalaHarris στη Τζόρτζια και έπρεπε να περάσει από τα παλιά του λημέρια, το @McDonalds», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος φημίζεται για τις επισκέψεις του στα McDonald’s, εκφράζει την αγάπη του για την αλυσίδα fast food.

Πιο πρόσφατα, μιλώντας εκ μέρους της Χάρις, 59 ετών, στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο, ο Μπιλ Κλίντον υπογράμμισε την πρώτη δουλειά της Κάμαλα ως εργαζόμενη σε αλυσίδα φαστ φουντ. «Θα είμαι τόσο χαρούμενος όταν εισέλθει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος, επειδή θα σπάσει το δικό μου ρεκόρ ως ο πρόεδρος που πέρασε τον περισσότερο χρόνο στα McDonald’s», αστειεύτηκε.

*Με πληροφορίες από: People